sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Valentine's day and good news

Moikka vain! Maanantaina oli normaali päivä. Kävin kävelyllä sekä tein kaikkea muuta normaaliin päivään kuuluvaa. Tiistaina sitten oli neuvolassa käynti. Kaikki näytteet edelleenkin hyvät ja sydänäänet oikeanlaiset. Juttelimme perjantaista ja synnytyksestä vielä lopuksi. Sitten lähdin takaisin kämpälle ja siellä viettelin loppupäivän.

Keskiviikko ja torstai menivät kämpällä. Kävin kävelyllä ja pesin pyykkiä, sekä taas kaikkia normaaleja touhuja. On ihanaa, kun sää on ollut niin lämmin ja on viittinyt uloskin lähteä. Mukavaa saada kunnolla raitista ilmaa ja katsella maisemia.

Perjantaina oli ystävänpäivä ja sen päivän kunniaksi äitipolilla käynti. Aluksi pääsin makoilemaan 20 minuutin ajaksi, jolloin kuunneltiin vaavin sydänääniä ja minun sykettä sekä supistuksia. Pienokainen päätti pitää juuri silloin kunnon jumpan ja pauhasi mahdottoman paljon. Kaikki käyrät ja arvot näyttivät hyviltä ja sen jälkeen menin lääkärin luokse juttelemaan. Hän katsoi ultraamalla kokoa ja se oli arviolta n. 3,3kg. Hän myös katsoi kohdunsuun tilanteen ja se oli lyhyt, pari senttiä auki ja pehmennyt. Lantiossani oli magneettikuvien mukaan kaikki kunnossa ja mitat olivat hyvät. Saisin kuulemma synnyttää, vaikka lapsi olisikin perätilassa. Alateitse siispä tulen synnyttämään ihan normaalisti ja tilanteeni on heidän sanojen mukaan ensisynnyttäjäksi erittäin hyvä. Lääkäri vain sanoi ettei pienen pää ole kiinnittynyt ainakaan vielä, joten jos lapsivedet menevät niin makuulle ja ambulanssilla synnärille. He myös vähän arvelivat, että pieni syntyisi ennen laskettua aikaa. Nyt sitten sukulaisten kanssa odotellaan malttamattomasti pienen syntymää. Saas nähdä milloin se päättää ulos tupsahtaa.

Viikonlopun olen viettänyt kämpällä. Eilen kävin kävelyllä ja takaisin tullessani joku vanhempi mies otti minut koiransa kanssa kiinni ja alkoi kyselemään minun jalastani. Juttelimme sitten omista elämistämme loppumatkan ajan keskenämme. Oli mukavaa saada kävelyseuraa nuin yllättäen.

Ensi viikolla ei ole muita suunnitelmia kuin perjantaina neuvola. Muuten viikko on auki, mutta sen näkee mitä tapahtuu.

Niin ja siivoillessa löysin vanhan hammasproteesini! Laitan siitä vertailukuvaa tuohon alas :). Varasin myös Rovaniemelle ensimmäisen aikani Respectalle. Se on kuun lopussa ja menen siellä käymään, jos vain en juuri ole synnyttänyt. Tarkoituksena on alkaa tekemään uusia holveja proteeseihin, sillä joudun käyttämään jo 6 sukkaa holvin ja silikonin välissä. Tuo tynkä se vain tykkää supistua!

Kuulumisiin!

<3:llä Lala


Rv 37+4

Rv 38+2



Vasemmalla vanha ja oikealla uusi.
Alhaalta päin.


8 kommenttia:

  1. Ihana maha sulla! :) Toivottavasti pääset pian synnyttämään ja kaikki menee hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Oi, iso on masu jo! ja nätti :)

    VastaaPoista
  3. Oletpa kaunis ja ihana maha :). Kaikkea hyvää sinulle ja tulevalle lapselle!

    VastaaPoista
  4. H-hetki lähestyy, ihanaa! Kovasti tsemppiä synnytykseen, lähteekö muuten joku läheinen sinulle tueksi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tätini lähtee tukihenkilöksi :).

      Poista
  5. Oletko missään yhteyksissä lapsesii isään? Olet kaunis:))

    VastaaPoista