maanantai 25. marraskuuta 2013

Time with friends

Heippa!

Nyt on taas viikko mennyt. Viime maanantaina nukuin pitkään ja kävin tätini kanssa ensi- ja turvakodin järjestämässä vanhemmille ja lasta odottaville perheille tarkoitetussa tapahtumassa. Sitä on muutamana viikkona ja kestää joka kerta pari tuntia. Siellä he kertovat eri asioista vanhemmuuteen, lapsiin ja pienokaisen odotukseen liittyen.

Tiistaina kävin sosiaalitoimistolla taas juttelemassa. Homma sujui kuten kuului ja sen jälkeen lähdin kaupungille. Kävin katselemassa lastenkamppeita ja sitten palasin kämpälle. Illalla treenasin ja vietin aikaa kämpälläni.

Keskiviikkona kävin kaupassa ja muuten päivä sujui kämpällä normaaliin tapaansa.

Torstaina menin kaupungille tyttöjen tykö ja kiertelimme pitkin kaupunkia. Tytöt katselivat joululahjoja ja kaikkea muuta kivaa. Kävimme matkahuollolla hankkimassa minulle kortin busseilla liikkumista varten ja sitten tytöt heittivät minut kämpälleni takaisin. Ilta menikin pakkaillessa kamppeita viikonloppua varten ja seku vain ollessa.

Perjantaina kävin sitten neuvolassa. Kaikki tietoni taas kyseltiin läpi ja kaikki testit tehtiin. Rautakuuria suositeltiin, koska hemoglobiini oli aikalailla rajalla. Kuuntelimme sydänäänet ja hoitajaa nauratti, koska pieni joko potki tai karkaili paikasta toiseen. Saimme sydänäänetkin lopulta otettua ja ne olivat hyvät. Istukka sijaitsee edessä ja sen takia sydänäänet on kuunneltava vatsan sivuilta. Hoitajan mielestä vatsani on kasvanut nätisti suoraa eteenpäin, toisin kuin kuulemma joillakin se painottuu sivulle. Kaikki oli muuten kunnossa ja lähdin tyytyväisesti takaisin kämpälle. Myöhemmin tytöt tulivat hakemaan minut, sillä menin kaverini luokse Leville kylään. Illan olimme kaverini luona, sillä lauantaina hän meni töihin.

Lauantaina nukuin pitkään sillä välin kun kaverini oli töissä. Kaverini tultua oleskelimme aikamme, kunnes aloimme laittamaan meikkiä naamaan ja hiuksia kuntoon. Muut tulivat kaverini luokse aloittelemaan ja olimme siellä noin keskiyöhön saakka. Sitten lähdimme baariin ja vietimme todella mukavan yön. Tanssimme ja nautimme. Hyvät muistot jäivät tästäkin viikonlopusta.

Sunnuntaina kaverini kanssa me vain olimme hänen luona ja minä patistelin tätä pakkailemaan tavaroitansa, sillä hän lähtee pian etelään työssäoppimaan. Se päivä venyikin yöhön, kunnes lopulta kamat oli pakattuna ja pääsimme nukkumaan.

Tänään heräsimme todella aikaisin ja palasimme kamujen kanssa Rovaniemelle. Itse kävin kaupassa ja nyt olen rennosti taas kämpälläni. Myöhemmin olisi tarkoituksena taas mennä ryhmätapahtumaan ensi- ja turvakodille.  

Loppuviikosta käyn työkkärissä tapaamisessa. Muuten en vielä tiedä, mitä nyt viikolla saan aikaiseksi, mutta pitää yrittää keksiä jotain kivaa. Palaamisiin!

<3:llä Lala

Rv 25+5

Rv 26+0


Valmiina juhlimaan!

Lunta satelee ja pakkasta riittää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti