sunnuntai 3. marraskuuta 2013

New home


Heipsodii!

No nyt on taas viikko vietetty erikoisissa tunnelmissa. Maanantaina aloitin pakkailun asuntolassa ja kävin neuvolassa. Neuvolassa hoitaja hämmästeli suurta muutosta mitä kuukaudessa vatsalleni on tapahtunut. Se kun on pyöristynyt huomattavasti. Hoitaja kyseli minulta kuulumisia ja katsoimme hemoglobiinin yms tärkeät asiat. Menin makuulle ja nostin paidan ylös ollessamme alkamassa kuuntelemaan sydänääniä, kun pienokainen päätti potkaista niin lujaa että hoitaja näki sen vatsastani. Sitäkin hän todella hämmästeli, sillä kuulema hyvin harvoin näin varhaisessa vaiheessa näkee potkut jo ulospäin. Hän sanoi sen johtuvan varmaan siitä, kun siinä välissä ei oikein ole mitään tavaraa. Hoitaja mittasi sitten kiinnostuksesta kohdun pituuden mittanauhalla ja kuuntelimme sydänäänet, jotka olivat aivan normaalit. Kaikki oli siispä täysin normaalisti ja hyvin, joten tästä jatketaan tyynesti eteenpäin.

Tiistai ja keskiviikko meni pakkaillessa ja ollessa kämpällä vikaa viikkoa. Keskiviikkona sain kiusakseni ilkeän nuhan, joka varasti yöunet parina yönä. Onneksi se on nyt jo suhteellisen hyvässä kunnossa.

Torstaina äitini tuli hakemaan minua ystävänsä kanssa. Nostelimme kaikki tavarat peräkärryyn ja autoon, jonka jälkeen aloitimme matkan kohti Rovaniemeä. Haimme Ypäjän postilta ensin minulle paketin, jossa on taipuvanilkkainen proteesini. Sitten jatkoimme matkaa läpi yön ja joskus aamuyöstä olimme Rovaniemellä. Menimme tätini luo nukkumaan ja aamulla heräilimme valmiina menemään asunnolle. Menimmekin vuokra-yhtiölle, tein vuokrasopimuksen ja lähdimme asunnolle. Toimme tavarani ja huonekalut olohuoneeseen aluksi ja siivoilimme muut huoneet läpikotaisin. Siirtelimme sitten tavaroita muihin huoneisiin ja lopulta saimme alkaa siivoamaan olohuonetta. Illalla menimme taas tädilleni ja nukuimme siellä toisenkin yön. Eilen sitten jatkoimme ja saimme asunnon melkeinpä valmiiksi. Äitini lähti takaisin Kittilään kotiinsa ja itse jäin asunnolleni. Sainkin viettää ensimmäisen yöni täällä. Tänään sitten tätini tuli lapsiensa kanssa käymään ja laitoimme vielä pariin ikkunaan verhot. Nyt asunto onkin pääasiassa valmis, mutta vielä minun pitää sitä sisustaa. Myös vielä on tavaroita joita on hankittava.

Asianhoitajalleni soitin perjantaina ja kerroin muuttaneeni, joten hän alkaa nyt järjestelemään minun operaatioitani käyntiin täällä. Katsotaan kauan siinä menee.

Uusia kuulumisia sitten taas ensi viikolla.

<3:llä Lala



Pakkaaminen käynnissä.
Ihanat vierailijat uudella asunnolla <3


Terassi

Rauhallinen alue

Talvi tekee tuloaan...

6 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin ja paljon tsemppiä tulevaan! Ihana lukea kuinka hyvin olet jaksanut tapahtuneesta huolimatta!

    VastaaPoista
  2. Heippa Laura!
    olen seurannut blogiasi lähes alusta asti...todella ihmeissäni sinun energiastasi ja elämänasenteestasi! Se opettaa minua, että aina ne omat pienet murheet eivät olekaan niin isoja!
    Ihanaa elämää sinulle ja vauvallesi! Tuolla elämänasenteella sinä ansaitset vain hyvyyttä elämääsi!

    VastaaPoista