sunnuntai 10. marraskuuta 2013

The day for dad

Moikka!

Viikko on taas hurahtanut. Maanantai, tiistai ja keskiviikko menivät pääasiassa vain liikkeessä. Kävin tätini kanssa kelalla ja työkkärissä hoitamassa hommia eteenpäin. Keskiviikkona taas kävimme sosiaalitoimistolla hoitamassa asioita. Muuten kulutimme päivät pyörien kirppareilla ja eri kaupoissa etsimässä tarvittavia esineitä. Löysimme onneksi melkein kaiken mitä tähän hätään tarvitaan. Toki olisi vielä paljon asioita mitä haluaisin, mutta ne sitten myöhemmin.

Tortsaina sain ottaa ihan rennosti ja kävin kaverini kanssa kävelemässä lähiympäristöä läpi. Katselin mitä kauppoja siinä on ja mitä bussiyhteyksiä sinne menee. Oli virkistävää kuluttaa kaverin kanssa yhdessä aikaa ulkona raittiissa ilmassa.

Perjantaina pidin itselleni vähän liikunnallisemman päivän. Varasin ensimmäisen neuvola-ajan Rovaniemelle. Se on sitten parin viikon päästä. Muuten vietin päivää mukavasti, sillä zumbasin ja treenasin, sekä kävin vähän ulkona jaloittelemassa, mikä itseäni sisäisestikin ilahduttaa kun taas löytyy aikaa ja energiaa siihenkin muuton jälkeen.

Lauantaina isukki tuli käymään kylässä naisystävänsä kanssa. Haimme minulle pyykkikoneen viereisestä rakennuksesta ja laitoimme seinille tarvittavaa tavaraa.  Sitten menimme prismaan ja ostelimme sieltä kaikkea hyödyllistä. Sen jälkeen haimme minulle digiboxin, jota emme saaneet kuitenkaan toimimaan asunnossani, sillä signaaleja ei löytynyt. Sähkömies tulee ensi viikolla katsomaan missä vika on. Laitoimme vielä loput lamput kattoihin ja asunto oli taas astetta pidemmällä. Sitten me lähdimme mäkkäriin syömään ja sen lisäksi, että mäkkärissä oli tympeää palelua, ruoka oli pahaa. En muistanutkaan, miten pahaa ruokaa mäkkärissä on... No tästä edespäin en enää koskaan mene sinne hampparille vain hyvin onnellisesti heselle. Mäkkäriltä lähdimm sitten kohti shittilää. Kävimme Kittilässä tuttujen luona kylässä ja menimme Leville. Sieltä noukkasimme kaverini kyytiin ja isi heitti meidät äitini luokse. Kaverini oli luonani yökylässä. Meillä olikin mukava ilta koirien seurassa ja juttelimme myös äidin kanssa ennen kuin hän meni nukkumaan.

Tänään kaverini lähti pois aamupäivästä ja itse menin käymään isän tykönä. Sain siellä ihanaa hirvenkäristystä, jota olen taas ehtinyt jo muutaman kuukauden kaipailla, sekä isänpäivä kakkua. Isä kiitteli minua lahjastani, jonka hänelle eilen olin antanut ja vietin aikaa isän, hänen naisystävän ja tämän lasten seurassa. Isä sitten heitti minut takaisin äidin luo ja nyt olen vietellyt äidin kanssa iltaa.

Toivotan kaikille isukeille oikein hyvää isänpäivää! Nauttikaa siitä hienosta tittelistä!

Ensi viikolla menen käymään lääkärin juttusilla ja katsotaan mitä muuta tapahtuu.

<3:llä Lala

Rv 23+4

Pimeässä ihana tunnelmavalo.

Pienokaiselle on jo vaatteita mukavasti.

Kärryt hankittu ja kaupan päälle syöttötuoli. Väri on punainen, ainakin syöttötuolissa.

2 kommenttia:

  1. Itekki tykkään hesestä, mäkkärissä tulee käytyä tosi harvoin.. Ihanaa kun oot noin positiivinen ainakin täällä blogissa vaikka olet kokenut kovia!:)

    VastaaPoista