perjantai 26. kesäkuuta 2015

Tooth operation number 3

Viimeinen hammas on revitty ja laatikoita pakattu hyvää vauhtia. Yläkerrassa on huudatettu musiikkia viime päivinä harvinaisen ahkerasti. Yksi ilta, kun aloin nukkumaan, musiikki soi ja kun aamulla heräsin klo 07.00, musiikki soi vieläkin. Jossain vaiheessa alkoi kuulumaan oksennusääniä  ja musiikin huudattaminen loppui siihen. Onneksi pääsen pois täältä!

Eli palataan viime viikonloppuun. Olimme vain kotosalla ja kävimme ulkoilemassa kunnolla, sillä sää suosi kerrankin! Poju myös maistoi hiekkaa ensimmäistä kertaa....





Muistoja 2011 Espanjan reissulta :')

Minähän tuon olohuoneesta makkariin juuri tämän kaikista suurimman pehmon!

Maanantaina oli aivan mahatava keli! Pojun päiväunien aikana olin pihalla lokoilemassa auringon alla ja myöhemmin menimme pojun kanssa kahdestaan ulos tutkimaan paikkoja. Isä tuli illalla ja ehdimme hetken aikaa oleskella yhdessä, ennen kuin poju meni nukkumaan. Isä jäi yökylään ja mie nukuin olohuoneessa. Aamulla oli tiedossa aikainen herätys.




Tiistainna sitten heräsin hyvin aikaisin ja puoli seitsemältä lähdin juna- asemalle. Hyppäsin junaan ja menin ouluun. Menin oyssiin ja siellä neuropsykologille. Minulle tehtiin nyt ne aivotestaukset. Aikaa hommaan meni noin 2,5h. Psykologi kertoi heti nopeat näkemyksensä testeistä. Hän kertoi että testeissä oli viime kesään verrattuna huomattavat muutokset positiiviseen suuntaan. Hänellä ei ollut mistään huomautettavaa, mutta ensi kuun lopussa olevalla ajalla kuulen kokonaispalautteen. Ajokortin hankintaan eivät vaikuta mitenkään ja saan tältä sen osalta hankkia.







Söin matkassa olleen ruokani ja lähdin kaatosateessa kävelemään pois. Jäin matkalla cittariin kiertelemään ja sieltä menin käymään toisessa liikkeessä. Sieltä menin juna- asemalle ja matkani takaisin kotia alkoi.



Keskiviikkona oli hammaslääkärille aika. Menin sinne hyvin leppoisin mielin kuvitellen heidän vain ottavan tikit pois ja muokkaavan proteesia. Päästessäni sisään olin oikein pirteänä hymyssä suin, kunnes lääkäri alkoi puhumaan tyylillä " Tänään oli siis luvassa se yhden hampaan poisto.". Hymyni muuttia vakavaksi ja mietin päässäni että nytkö jo!? Edellisestä oli vain viikko aikaa. No niin, ei kait se auttanut kun mennä penkille ja antaa lääkärin tehdä tehtävänsä. Puuduteltiin ja alettiin kokeilemaan hammasta. Sekin oli luutunut kiinni, joten ensiki porailtiin sitä, Välissä kokeiltiin lähtisikö se jo ja lisäiltiin puudutusainetta. Tikitkin otettiin pois ja oikealla olevaa tikkijälkeä alkoi jomottaa, olihan se ollut arka koko viikon. Lopulta hammas saatiin irti ja tikit paikalle. Sitten taas samat hoito- ohjeet ja 3 päivän antibiottikuuri. Ensi viikolla on luvassa juurihoito ja suusta otetaan kopio proteesia varten. En tiedä tehdäänkö sitten aivan uusi vain muokkaavatko ne tuosta nykyisestä sopivan.





Loppupäivä meni rauhallisesti. Hammas ei ollut kauhean kipeä, mutta olo oli taas aika loppu. Jamie oli äidin tykönä päivän kylässä.



Torstaina oloni oli jo normaali, onneksi! Pakkailin tavaroita laatikoihin ahkerasti koko päivän.


Tänään päivä on ollut jo aivan normaali. Kävimme ulkona kauppareissun verran. Aamulla reenailin ja tein pojulle lisää ruokaa pakkaseen.



Viikonloppuna luvassa pakkailua ja maanantaina hammaslääkäriin ja muutto alkaa! Seuraava päivitys tuleekin uudesta kämpästä. Jännittää jo! 

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. Moi! Oon seuraillu sun blogia jo hetken aikaa, mut mulla on menny ohi, liittyykö tää hammasproteesiasia jotenkin siihen onnettomuuteen? Anteeksi ku kyselen tyhmiä.

    Miltä tuntuu muuttaa uuteen kotiin? Voisitko tehdä sit jonku kotipostauksen sisustuksesta jne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se liittyy :). Minulta lähti onnettomuudessa hampaita irti ainakin 6, joten sen takia olen joutunut käyttämään hammasproteesia.

      Ihanalta! Kämppä on niin tilava ja rauhallinen. Asuntopostaus tulee kun kämppä on saatu järjestykseen :).

      Poista