keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Lazy and bored mind

Päivät etenee vauhdilla ja kohta ollaan jo kesäkuun puolivälissä. Ei mene enää kauhean kauaa kun muuttokin alkaa ja toivon mukaan viimeistään sen jälkeen hyvät kelitkin. Minulla on nyt meneillään jonkinlainen innostuksen puuttuminen. Mieleni jarruttelee minua, enkä siksi jaksaisi/haluaisi reenailla ja nälkä on koko ajan. Itseäni harmittaa se ja olen tehnyt kotosalla hieman erilaisia reenailuja jos vaihtelu virkistäisi. Voisin lisätä lenkkeilyä, joka varmasti virkistäisi mieltä, mutta näillä säillä ei paljoa ulos tee mieli lähteä. Silloin kun on hyvä sää, ei varmasti ehdi ulos. Onneksi pääsen huomenna vaihtamaan hetkeksi maisemaa, jonka uskoisin auttavan tilanteeseen :).

Kuitenkin siis viime perjantaina menimme aamupalan jälkeen kaupungille katselamaan mitä siellä näkyy. Ostin itselleni paidan ja kahdet bikinien yläosat. Lopuksi kävimme ruokaostoksilla ja sitten menimme kotiin.



Lauantaina heräsimme niin kauniiseen auringonpaisteeseen, että lähdimme heti aamiaisen jälkeen lenkille. Juoksin jokaisen pitkän alamäen ja yhden loivan ylämäen. Millakin oli hiukan väsynyt kun palasimme kotiin :D. Muuten päivä meni kotona.


Sunnuntaina kävin salilla ja täti oli sillä välin pojun kanssa kaupungilla. Salin jälkeen menimme pojun kanssa ruokakaupan kautta kotia. 


Maanantaina kävin hammaslääkärillä. Tämä kerta olikin vain kontrollikäynti. Hän otti tikit pois ja muokkasi hammasproteesin sopivammaksi. Ensi tiistaina on seuraava operaatio, jossa poistetaan 2 hammasta ja juurihoidetaan 1-2. Lääkäri pohti poistavansa kummatkin jäljellä olevat puruhampaat vasemmalta ylhäältä, mutta minä esitin toiveen jos etummainen voitaisiin vielä säästää. Onhan se ylikasvanut ja sen takia se pitää jossain vaiheessa ottaa pois, mutta ei vielä. Minun omaa elämääni kuitenkin helpottaa se, että minulla on edes yksi puruhammas siellä.



Tiistaina pääsin taas salille. Sen jälkeen palasin takaisin, kävin kaupassa ja menin kotia pojun kanssa. 



Tänään olen pakkaillut tavaroita, imuroinut, reenaillut ja ollut vain kotona. Pojulla on tänään ollut sukkapäivä. Se alkoi siitä, kun hän haki sukat ja halusi että laitan ne hänelle jalkaan. Hetken hän tepasteli niillä, kunnes haki seuraavat ja ne piti vaihtaa hänelle jalkaan. Taas sama ja oli kolmansien vuoro. Niiden jälkeen en enää suostunut sukkia vaihtamaan ja hän kyllästyi leviteltyänsä ensiksi sukkia pitkin kämppää.... :D



Huomenna lähden Ouluun. Minulla piti olla siellä aivopolille aika, mutta ne ajat siirtyvätkin myöhemmäksi. Kuitenkin halusin sinne lähteä ottamaan omaa- aikaa, kun on siihen mahdollisuus. Perjantaina tulen takaisin kotia. :)

Palaamisiin!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti