torstai 21. toukokuuta 2015

New eyeglasses!

Miten ihanaa kun pian on jo kesä ja loma alkaa. Saa nauttia lämmöstä, käydä rannalla ja nauttia lomailusta. Odotan sitä jo niin kovasti! Täältä on lumet sulanneet pois, mutta sää ei vielä ole niin lämmin että pihalla pärjäisi ilman takkia. Kesällä en varmaan päivittele tänne kuulumisia niin tiiviisti, koska silloin elämässäni ei ainakaan tapahdu hirveästi mtn erikoista :D.

Sitten hypätään viime torstaihin. Oli helatorstai ja olimme pojun kanssa rauhallisesti kotosalla. Kokeilimme ensiaskelkenkiä ensimmäistä kertaa kotioloissa ja poju seisoa möllötti vain paikallansa niin kuin kaupassa :D.










Perjantaina poju oli äidin kanssa ja minä menin käymään salilla. Sen jälkeen pääsin hieman tekemään kotihommia ja illalla poju tuli takaisin kotia.







Lauantaina olimme kotosalla ja kävimme kaupassa hakemassa ruokaa ja hieman muutenkin ulkoilemassa. Poju pääsi keinumaan ja hän tykkää siitä niin kovasti!




Sunnuntaina leivoin mustikka- vaniljapiirakan ja kävimme ulkoilemassa. Poju pääsi taas keinumaan ja itku tuli kun hänet nostin siitä pois. :')



Maanantaina menin aamupäivällä neuropsykologille ja juttelimme koko ajan kuulumisia. Lopusta sain piirrellä tulevaisuudestani kuvaa paperille delfiinien äänien soidessa taustalla.







Sieltä lähdin pois ja menin kotia. Äiti haki meidät ja vei minut tallille. Menin taas Tähdellä ja tunti meni tällä kertaa paremmin. Teimme aluksi pysähdyksiä, sitten menimme puomeja käynnissä ja ravissa suoralla sekä kaarevalla uralla. Lopuksi loppuravit ja -käynnit.


Tiistaina oli tekemistä. Aamulla kävin tyngän röntgenkuvissa, päivällä opon luona juttelemassa ja illalla koulussa. Tulevan lukuvuoden perusteella tyngän leikkuu tulisi suorittaa heti elokuussa. Jännittävää!




Keskiviikkona kävin terveysasemalla omilla asioilla. Sen jälkeen hain Nisseniltä minun lasini ja painelin siitä salille. Salilta menin takaisin kotia ja loppupäivä meni siellä.









Tänään kävimme kirppareilla äidin ja pojun kanssa. Sen jälkeen poju meni äidille hoitoon päiväksi ja minä menin kotia. Puhdistin lattiakaivon, tein ruokaa ja menin salille taas. Salilta kouluun, koulusta kaupan kautta äidille hakemaan poju ja sitten menimme kotia. Nyt katselen euroviisujen semifinaalia ja sen jälkeen nukkumaan :).





Lauantaina ratsastamaan korvaustunnille, maanantaina kauden viimeiselle ratsastustunnille ja torstaina matiikasta koe.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. Poju on kyllä kasvanut valtavasti, sehän on jo iso mies :)

    VastaaPoista
  2. Olet todella kaunis :). Kiva huomata että näissä kuvissa hymy on jopa leveämpi kuin ennen onnettomuutta otetuissa. Hyvää kesän alkua! Toivottavasti päivittelet myös lomalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti kehuista :) Hyvää kesää myös sinulle! Kyllä minä päivittelen ainakin välissä :).

      Poista