sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Happy mother's day 2015!

Ensiksi toivotan hyvää äitienpäivää kaikille äideille <3! Oma päiväni on mennyt vähän puskiin, mutta palaillaan siihen kohta. Ensiksi kuulumisia. Palaillaan viime viikon torstaihin, jolloin hyppäsimme bussiin ja menimme Leville. Matka sujui hyvin ja poju nukkui koko matkan. Isä haki meidät Leviltä ja vei kaupan kautta Hanhimaahan. Olimme Jamien kanssa edesmenneen pappani talolla päivän ja yön. Tunnelma oli se tuttu ja rauhallinen. Sai olla ajattelematta kaikkea arjen asioita ja vain keskittyä siihen hetkeen.





Perjantaina heräilimme laitoin itseni juhlakuntoon. Isä haki meidät ja nappasimme Könkäältä pojun sylikummin matkaan ja menimme hänen kanssa Leville. Kävimme katsomassa vappukulkuetta ja sitten menimme Ihkuun. Minä otin itseäni niskasta kiinni ja uskaltauduin laulamaan karaokea! Biisinä oli Lady Gagan Paparazzi. Sujui ihan hyvin, mutta jännitin niin että tärisin! Meidän seuraamme tuli sitten miesporukka, joiden kanssa menimme Hölmölään pelaamaan biljardia. Sen jälkeen menimme heidän mökille katsomaan jääkiekkoa, puhumaan, juomaan ja kuuntelemaan musiikkia. Sitten menimme keilaamaan ja olin 7 hengen poppoosta toiseksi paras x). Sieltä lähdimme Hölmölään ja osa porukasta lähti pois. Seuraavaksi siirryimme Wanhalle jolloin koko porukka hajaantui. Minä liityin Jamien toisen kummitädin ja erään kaverini seuraan loppuyöksi.


Lauantaina olin isän tykönä päivän. Kävimme ulkona pojun kanssa katselemassa vanhoja tuttuja  maisemia. Poju tosin nukkui koko ajan. Muut lähtivät isältä katsomaan koiraa ja minä jäin isän vaimon tyttären, tämän kaverin ja Jamien kanssa sinne. Eräs kaverini kävi kylässä moikkaamassa ja vaihtamassa kuulumisia. Illalla kun isä ja muut olivat tulleet, minä nukutin pojun ja lähdin taas juhlimaan. Ilta meni mukavasti Wanhalla tanssiessa ja jatkoilla.





Sunnuntaina lähdimme takaisin rolloon. Jamie ei nukkunut koko matkaa ja loppumatka meni itkuisissa merkeissä. Äiti haki meidät asemalta ja menimme kotia. Meille oli tullut kirje kotia, jossa on Jamien yksi vuotis kuvat! Illemmalla vaivauduimme käymään kaupassa hakemassa ruokaa.





(c) Markus Lumikuvasta








Maanantaina kävin neuropsykologilla ja sen jälkeen valitsemassa uudet silmälasit. Illemmalla menin ratsastamaan. Tällä kertaa menin Martilla ja menimme koko tunnin kahdella pääty- ympyrällä, jolloin kummassakin päädyssä oli 4 hevosta. Teimme aluksi käynti- pysähdys- siirtymisiä, sitten käynti- ravi- siirtymisiä, sen jälkeen käynti- laukka- ravi- siirtymisiä ja lopuksi ravi- laukka- siirtymisiä. Sitten menimme vielä ravia ja käyntiä suoralla uralla.









Tiistaina kävin silmätarkastuksessa ja päätin ottaa vielä toisetkin lasit. Odottelen laseja nyt kuumeisesti. Illalla menin kouluun ja viikonlopun univelkojen vuoksi nukuin puoliunessa koko ajan. Illalla meninkin heti nukkumaan kun poju nukahti, jolloin sain yöunia ainakin 10h.



Keskiviikkona heräsin virkeänä ja reenailin kotosalla. Kävin vielä fysioterapeutin kanssa salilla päivällä. Loppupäivästä oli hyvä fiilis. Jamie myös teki jotain hienoa, nimittäin otti ensimmäisiä askeleitansa ilman tukea!





Torstaina olimme kotosalla, touhusimme normaaleja hommia ja minä zumbailin. Illalla oli taas koulua ja siellä hommat sujui normaalisti.


Perjantaina pääsin käymään salilla ja samalla ruokaostoksilla. Äiti oli Jamien kanssa ulkoilemassa sillä välin. Päivä oli muuten normaali.





Lauantaina oli erilainen päivä, Milla oli hiljainen ja siristeli silmiänsä. Vilkkuluometkin välissä näkyi, jonka vuoksi menimme päivystykseen. Saimmekin silmätippoja epäillyn silmätulehduksen vuoksi. Palasimme takaisin kotia ja luvassa oli siivoilua.








Tänään aamu alkoi pissaisella pinnasängyllä. Jamie heräsi väärällä jalalla ja oli koko aamun itkuinen ja kiukkuinen. Oikeastaan se oli sellainen koko päivän, mutta syytä en tälle löytänyt. Tein kakun ja se ei mennyt ollenkaan nappiin. Ainoastaan suklaakuorrute ja koristelu onnistuivat. Pojun päiväunien aikana tein pojulle lisää ruokaa ja siinä meni aikaa. Mieliala ei ollut ihan kohdallansa, mutta äiti kävi kylässä vaihtamassa pari sanaa ja se virkisti. Sitten kaverini soitti ja juttelu myös piristi. Päivällisen jälkeen menimme käymään lenkillä ihanan sään takia ja lenkin aikana soitin toiselle kaverille ja olo virkistyi tästäkin. Ilta on sentään sujunut normaalisti, mutta kakkua maistaessani se oli äklönmakea, ainakin minun mielestäni.



Hammasleikkaus muuttui. Leikkausta ei tehdäkkään, vaan minulla on 2.6 lääkärille aika, jossa revitään pois yksi hammas ja loput juurihoidetaan. He yrittävät pelastaa kaikki muut hampaat ainakin toistaiseksi.

Huomenna menemme kaupungille ostamaan pojulle kevyempää vaatetusta ja ensiaskelkengät. Illalla ratsastamaan, tiistaina ja torstaina koulua.

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa. Ensiaskelia otettu! :) Ja hyvää äitienpäivää, vaikkakin jo vähäsen myöhässä!

    VastaaPoista