keskiviikko 13. toukokuuta 2015

.

Laittelen taas välikulumisia. On vähän huonompia uutisia luvassa, mutta ei mitään vakavaa. Ainakaan toivottavasti. Maanantaina kävimme kaupungilla ostelemassa pojulle ison kasan vaatteita ja ensiaskelkengät. Illalla menin ratsastamaan ja ratsunani oli Tähti. Teimme kiemurauria käynnissä ja ravissa. Tunti ei sujunut omalta osalatani hyvin, sillä en saanut oikeanlaista asentoa satulassa en sitten millään. Sen takia koko tunti sujui huonosti kun ei hevonenkaan voinut mennä hyvin jos minä vain säädän koko ajan.





Tiistaina ei ollut koulua opettajan sairastumisen vuoksi. Olimmekin vain kotosalla, minä reenailin ja kävimme katsomassa asuntoa. Illemmalla kävimme äidin tykönä kylässä. 





Tänään kävimme aamupäivästä kaupassa ja pojun päiväunien aikana minä zumbailin ja reenailin. Päivällisen jälkeen kävimme ulkoilemassa ja ilta on sujunut rauhallisesti.


Jamie lensi sohvapöydältä alas viikonloppuna ja maanantaina tutkailimme sen äidin kanssa läpi. Poju on itkenyt jos sitä on nostanut kainaloista ja totesimmekin sen aristavan vasenta kainaloa. Jamie lensi sen käen päälle, joten pipi on tullut siinä. Siitä johtunee myös pojun itkuisuus sunnuntaina. Soitin neuvolaan ja he käskivät seurailemaan sitä ja pitämään huolen että se kurkottelee ylöspäin ja liikerata pysyy kunnossa. Poju kuitenkin konttaa ja käyttää kättä normaalisti, joten suurta vahinkoa ei ole sattunut. 


Siinä vähän pojun jaloittelua :). Video kuvattu puhelimella, jonka vuoksi kuva on nuin pieni (ainakin luulisin niin).

Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti