torstai 5. maaliskuuta 2015

Happy birthday my son!

Moissan! Minusta tuntuu ettei aikaa löydy enää mihinkään, sillä kaikenlaista tekemistä löytyy ja keksii uusia hommia koko ajan. Ei sitä ehdi edes nukkumaan ajoissa! Mutta kuitenkin nyt viikkokatsaus. Eli viime torstaina aloitin aamun pienellä järjestelyllä ja meikkauksella. Siitä lähdi salille ja kouluun. Serkkuni eli Jamien kummisetä tuli käymään luonani, mutta olin itse ehtinyt juuri lähteä pois kotoa enkä ehtinyt sen vuoksi häntä näkemään. Jamie ja äiti pitivät hänelle seuraa.





Täti osallistui Jamien nimellä arvontaan ja voitti tälläisen stigan pojulle!

Perjantaina minä siivoilin kunnolla ja järjestelin paikkoja lauantaita varten. Isä laittoi illalla viestiä, ettei tiedä kykenevätkö he tulemaan kun mahatautia on siellä paljon liikenteessä. Tein illalla kuiten mansikka- juustokakun ja se hyytyi yön yli jääkaapissa.






Lauantaina tein kakkuun kiilteen ja kävimme nopeaa kaupassa. Isä ilmoitti etteivät he tulekaan, joten siinäpä sitten mietin mitä kakulle teen. Onneksi äiti sekä täti tyttärtensä kanssa kävivät kylässä syömässä kakkua kaverina. Illan huipennukseksi huomasin vielä proteesin yläosan olevan jälleen haljennut sivulta. Korjuu odottaa taas...









Sunnuntaina popsin loput kakusta ja päivä meni leppoisasti kotosalla.



Maanantaina soitin Respectalle ja varasin proteesin korjuuajan ensi viikon keskiviikolle. Onneksi minulla on tuo korkkariproteesi mitä käyttää ulkoillessa. Lisäksi posti toi minulla arpavoitolla valitsemani housut Jamielle.


Illalla menin tallille ratsastamaan. Menin Martilla jälleen ja koko tunnin menimme käynti- ravi- siitymisiä ja puomeja käynnissä sekä ravissa. Menimme puomilinjaa, jossa oli ensiksi kolme puomia, sitten teimme voltin ja menimme toiset kolme puomia.


Tiistaina olimme ihan vain kotosalla rauhassa ja kävelimme mutkan kaupassa. Illalla huomasin Millan ontuvan hieman toista etusta, mutta se loppui kun Milla kävi ulkona. Minulla on nyt hiitoloma. joten koulua ei ole tällä viikolla :).





Keskiviikkona Milla ontui aamulla, mutta se loppui aamupäivän aikana. Kokeilin Millan tassua, mutta ei se aristanut sitä mistään eikä tassunpohjassa näkynyt mitään. Sitten äiti tuli hoitamaan Jamieta ja minä menin kaupungille. Laitoin saappaat jalkaan ja lähdin ulos reippaana. Kävin ostelemassa ainesosia perjantain leipomista varten ja muuta tarpeellista. Kotiin palattuani kaverini haki minut ja kävimme kahvilla sekä Prismassa että Lidlissä ostoksilla. Sieltä palattuani tein läksyjä ja vein pulloja kauppaan. Äiti oli välissä ollut pojun kanssa kotosallansa ja toi Jamien illalla takaisin.


Oli myös hauskaa, kun äiti kävi pulkkailemassa takapihalla Jamien kanssa ja huomasi mukavan yllätyksen. Milla makoili tyytyväisenä ruokapöydällä :'D. En tiedä miten se on sinne päässyt. Joko äiti on jättänyt penkit liian leveälle tai taitavana hyppääjänä Milla on toki voinut hypätä suoraa pöydällekin mahdollisesti. Pitää varmaan laittaa tästä edespäin aina jokin liina pöydälle kun täältä poistuu.


Tänään on Jamien suuri päivä, sillä iso poika on jo vuoden vanha <3! Ajatella että vuosi on jo mennyt kun tuon lapsen tähän maailmaan pungersin. Miten paljon hän onkaan kasvanut ja kehittynyt, mutta paljon on vielä edessä <3. Paljon onnea mamman mussukka!


Tänään kävimme kaupassa ja vielä pitäisi siivoilla. Milla ei enää ole ontunut, joten mahtoi olla vain jokin lihas jumissa.


Huomenna leipomista ja lauantaina syttärit. Ensi viikolla ratsastusta, koulua ja Ouluun Respectalle.

Palaamisiin!


2 kommenttia: