tiistai 10. maaliskuuta 2015

Birthday party!

Ajattelin tänään päivittää blogin, kun huomenna menen käymään Oulussa enkä silloin ehdi. Mennään siis perjantaihin, jolloin päivääni sisältyi paljon keittiössä oleilua. Tein ensiksi porkkanapiirakan ja sen jälkeen paistoin kakkupohjan. Jamie söi siihen aikaan päivällisen ja alkoi myöhäisille päiväunille, joka sopi minulle hyvin. Sain sillä välin laittaa piirakkaan päällisen ja aloittaa moussien tekemiset. Jamien herättyä tein mousset loppuun, laitoin ne kakun väliin ja kakun jääkaappiin. Sitten oli iltapala, pottailu ja nukkumaan. Itsekin menin nukkumaan heti kun pystyin menemään, sillä leivonta oli yllättävän uuvuttavaa :D. Niin ja äiti toi päivän aikana tekemänsä kampanisut ja sitruunamuffinsit tarjoilua varten.



Lauantaina heräilimme ja teimme aamutoimet normaalisti. Aloin järjestelemään asuntoa, viimeistelin kakun ja kaivelin tavaroita kaapista esille valmiiksi. Yhentoista aikaan Jamie söi lounaan, pottailtiin ja poju alkoi nukkua. Minä laittelin sillä välin asunnon juhlakuntoon ja vähän ennen yhtä saapui ensimmäinen vieras, synnytyksessä mukana ollut ystäväni. Jamie heräsi uniltansa ovikellon rimputukseen, mutta oli onneksi ehtinyt jo nukkua n. puolitoista tuntia. Puin Jamielle juhlavaatteet ja me istuimme ruokapöydän äärelle juttelemaan ja herkuttelemaan. Tarjolla oli minun ja äidin tekemien herkkujen lisäksi kaurakeksejä ja ballerina mustikkatäytekeksejä. Harmiksi hirveä myrskykeli oli puhjennut aamupäivän aikana. Todella huono keli ajaa autolla.







Tätini saapui tyttärtensä kanssa seuraavaksi. Hän toi minullekin naistenpäivän kunniaksi kukkia :'). Sitten saapui äiti ja oli kynttilän puhaltamisen aika. 









Kakun aloitettuamme saapuivat veli ja Ivalon täti samaan aikaan. Jatkoimme herkuttelua ja seurustelua, sekä avasimme lahjat. Jamien sylikummikin saapui ja viimeisenä tulivat Jamien kummisetä ja hänen tyttöystävä. He lähtivätkin viimeisenä vasta vähän ennen seitsemää. Jamie nukahti hyvin nopeasti ja minunkin olo oli illalla ihan tööt.













Sunnuntaina oli normaali päivä kotona. Sää oli upea ja kävimme hakemassa kaupasta isän lähettämän lahjan Jamielle. Sen jälkeen kävimme vielä Millan kanssa ulkoilemassa ja vietimme mukavan rennon päivän.


Maanantaina kävin neuropsykologin luona. Jamie tuli matkaan ja leikki pitkin laittiaa leiluillansa. Minun päivän tehtäväni oli piirtää minäkuva. Lähdimme Jamien osoittettua väsymyksen merkkejä puoli kahden aikaan.



Illalla menin heppailemaan. Tällä kertaa ratsuni oli Late ja tunnin aiheena oli ilman satulaa meneminen. Itse en ilman satulaa mennyt, sillä en koe vielä olevani jalan kanssa tarpeeksi tasapainoinen siihen. Moni muukin meni satulan kanssa. Tunnin aikana teimme pysähdyksiä, ravi- käynti- siirtymisiä ja kiemurauria.



Tänään olemme varmaan ihan vain kotosalla ja illemmalla täti tulee hakemaan Jamien. Minä menen sitten taas koluun opiskelemaan ahkerasti,


Huomenna Ouluun, torstaina koulua ja viikonloppuna ei ainakaan ole vielä mitään suunnitelmissa.

Palaamisiin!


6 kommenttia:

  1. Olis kiva tavata joskus! T. Kahden lapsen äiti Oulusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisi varmasti mukavaa! Pitää joskus järjestää tapaaminen siellä :).

      Poista
  2. Oi, tulipas kaikkia ihania paketteja :) Ja miten ihanan näköinen kakku! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitoksia, kyllä se onneksi hyvältä maistuikin :D.

      Poista
  3. Paljon onnea isolle prinssille näin hieman jälkeenpäin! :) kauhean nopeasti aika kuluu, itse muistelen vasta lukeneeni blogistasi siitä kun Jamie syntyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :)! Aika lentää menemään ihan liian nopeasti!

      Poista