keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

20!

Niin jännittävää ajatella, että minäkin olen nyt 20! Uusi vuosikymmen on alkanut, mutta onneksi vielä on nuori ja paljon koettavaa edessä. Kuitenkin palataan viime viikkon. Torstaina oli koulua normaalisti. Päivä ei ollut muuten mitenkään erikoinen, mutta koulussa kurkkuni meni käehksi ja tuntui todella kuivalta. En osannut tuolloin epäillä mitään, mutta olisi pitänyt.



Perjantaina olimme ihan vain kotona ja yön aikana kurkkuni oli mennyt kiepäksi. Nieleminen sattui, ääni oli matala ja käheä. Illalla minulle alkoi nousta lämpöä ja surkuttelin tulevien synttäreiden kohtaloa. Epäilin angiinaa, mutta onneksi tilanne ei ollut niin paha.






Lauantaina heräilin ja lämpö oli onneksi poissa. Olo oli muutenkin paljon parempi, joten virkistyin ja päätin lähteväni illalla juhlimaan. Kurkku oli kyllä kipeä ja kuulostin kiljuvalta sialta, mutta ei se nyt mitään haitannut. Äiti haki pojun illalla ja kaksi ystävääni tulivat luokseni aloittelemaan iltaa. Puoli yhdentoista seutuvilla lähdimme keskustaam baareilemaan. Jamien sylikummi ei tullut minun ja toisen ystävän kanssa baariin. Kävimme ystäväni kanssa ensiksi Doriksessa, mutta siellä ei ollut muita kuin ulkomaalaisia ja painelimme Half mooniin. Siellä me tanssimme ja joimme, sekä juttelimme kaikenlaista. Pilkun tultua lähdimme koteihimme.




Sunnuntaina heräilin kaikessa rauhassa ja äiti toi Jamien takaisin kotia. Menimme myöhemmin päivästä tädin tyttären synttäreille juhlimaan. Tätini oli tehnyt sinne vaikka ja mitä! Kakku, muffinsseja, porkkanapiirakkaa, mokkapaloja, erikoinen ainakin kookosta ja jotain siemeniä sisältänyt kakku ja pizzaa, Söimme vatsamme aivan täyteen ja otimme siitä herkkuja matkaankin.






Maanantaina kävin aamupäivästä neuropsykologilla ja kaupassa. Neuropsykologin luona juttelimme kuulumisista ja katsoimme netistä ammattiin liittyviä asioita. En mennyt tallille sairastelun vuoksi.







Tiistaina oli taas kotipäivä. Illalla menin kouluun ja päivä oli sielläkin normaali. Torstaina on tämän jakson viimeinen koulupäivä ja ruotsissa meillä on kokeeseen liittyvä kuuntelu. Ensin viikon keskiviikkona on ruotsin koe ja sitä seuraavana keskiviikkona matiikan. Ruotsia jännitän, mutta toivottavasti pääsen siitä läpi.




Tänään on ollut normaali kotipäivä. Reenailua, pojun kanssa touhuamista syömistä. Jamie on oppinut kiipeämään itse kävelytuoliin ja kovasti yrittää joka paikkaan kiikkua. Sohvalta hän osaa tulla itse alas, mutta ylös ei onneksi vielä pääse. Paljon pieniä asioita poju on hoksannut ja oppinut tekemään ja tavuja sanoo paljon. Hiljalleen olemme alkaneet totuttelemaan normaaliin ruokaan soseiden sijaan ja imetys on lopetettu normaaliin maitoon siirtymisen ohessa.



Huomenna koulua, viikonloppuna varmaan ollaan vain kotona ja ensi viikolla koe.

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon synttärisankarille! Ihanaa, että tauti väistyi ja pääsit juhlimaan kavereiden kanssa :)

    VastaaPoista