keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Evening high school

Moikka! Tosiaan viikko sitten torstaina minulla alkoi iltalukio. Ensimmäiseksi oli matiikkaa ja ryhmässä oli suhteellisen paljon oppilaita. Opettaja on naispuolinen ihminen ja hänellä on mukava opetustyyli. Sen jälkeen oli ruotsia, jossaminun lisäksi oli vain kaksi muuta oppilasta. Ruotsin opettajakin oli nainen ja mukava hänkin. Koulusta palattua oli Jamien nukuttamisen vuoro ja itsekin menin pian nukkumaan sen jälkeen.





Perjantaina tein matikan läksyt Jamien päiväunien aikaan ja ruotsin läksyt illalla. Kävin myös salilla päivän aikana äidin vahtiessa Jamieta. On aina mukava palata takaisin kotia, kun vastassa on iloinen pyörivä ja hyörivä hauva. Milla aina haukkuu ja pitää omanlaista ulvonta ääntänsä, sekä juoksee pitkin kämppää iloisuuttansa paluustani :').


Lauantaina oli ystävänpäivä ja se ei normaalista päivästä eronnut mitenkään. Ulkoilua, kotihommia ja kaikkea sellaista.


Sunnuntaina oli myös kotipäivä normaaleine kuvioinensa.



Maanantaina kävimme Jamien kanssa kaupungilla vähän ostelemassa tavaraa. Kerään Pentikin Pioni- astiastoa ja kävin ostamassa siihen uuden lautasen. Lastentarvikeliikkeestä otin Jamielle aurinkolasit ja ruokaostoksille vielä lopuksi. Palasimme kotiin, söimme ja hyppäsimme äidin autoon. Äiti vei minut talille ratsastustuntini takia. Tällä kertaa ratsunani toimi hevonen nimeltä Tähti. Hän oli hitaampi liikkeissä Marttiin verratessa. Ryhmässä oli minun lisäksi 7 ratsastajaa ja menimme puomeja käynnissä sekä ravissa koko tunnin ajan. En itse tykkää yhtään nuin isosta porukasta, sillä omaan ratsastukseen on vaikea keskittyä kun pitää koko ajan pysähdellä odottamaan tulevaa ratsukkoa. Kovin moni ei myöskään piittaa siitä kellä on etuajo- oikeus, joten törmäyksiä voisi sattua vaikka ja milloin. Itse mielelläni väistänkin kakkia, jos he eivät tee mitään elettä väistääkseen. En myöskään tunne nuita hevosia, joten en voi tietää onko jokin niistä toisia kohtaan sen verta agressiivinen ettei lähelle kestä ratsastaa. Noh pitää seurata tilannetta ja katsoa miten homma etenee.

Palasin takaisin kävellen lähimmille bussipysäkeille ja sieltä menin bussilla kotiin.



Tiistaina oli kiireinen päivä taas. Menimme ensiksi perhekerhoon. Siellä oli Nosh- nimisten vaatteiden esittely ja pitäjä arpoi 20e lahjakortin kaikkien paikalla olijoiden kanssa, jotka kirjoittivat arpalomakkeen. Noh suprise suprise minä voitin sen! Valitsin Jamielle ihanat turkoosit housut. Ne tulevat postissa piakkoin ja laitan niistä sitten kuvaa.


Äiti haki Jamien kun olimme valmiita ja minä menin salille. Salilta menin kouluun ja homma siellä eteni normaalisti. Ruotsin ryhmään tuli kolme uutta oppilasta ja matikan ryhmäänkin tuli pari. Koulun jälkeen palasin kotia nukuttamaan Jamien ja väsäilin matikan tehtäviä.


Tänään kävimme kaupungilla kaupoissa. Kävi ostamassa tämän mainostetun Maybellinen Lash Sensational- ripsarin mielenkiinnosta. Sen jälkeen menimme ruokakauppaan ja sieltä palasimme kotia. Kotosalla olemme vai olleet, leikkineet ja syöneet. Poju alkoi nukkumaan puoli ysin aikaan ja sen jälkeen minä aloi tekemään ruotsin läksyjä. Väsyttävää tehdä läksyt iltaisin viimeisillä voimilla, mutta kyllä tämä onnistuu.


Huomenna koulua ja viikonloppuna ei mitään erikoista. Maanantaina neuropsykologi, hammaslääkäri ja ratsastustunti. Tiistaina kerho ja koulua.

Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti