lauantai 18. kesäkuuta 2016

Go away pain!

Viikko on ollut hyvin tuskainen, sillä viime viikon lopussa sain vaivakseni tynkään hiertymän. Se tuli tyngän takaosaan, todella ärtynyt ja turvonnut. Joka askel muuttui niin tuskaiseksi ja mikään ei auttanut. Kipulääkkeet toivat vain hieman lohtua. Tiistaina apuvälineteknikko kävi rollossa ja sovimme torstaille ajan Ouluun. Kävinkin Oulussa korjauttamassa proteesin torstaina ja nyt hiertymä on päässyt rauhoittumaan. Eihän se vielä ole parantunut täysin, mutta näyttää paljon paremmalta mitä aikaisemmin, sekä käveleminen ei tuota kovaa kipua.





 Viime viikon lauantaina kävin bailaamassa kaverin kanssa. Aluksi lauloin monta biisiä karaokessa, sillä baari oli pitkään todella tyhjä ja karaokessa ei ollut ollenkaan tungosta. Sen jälkeen menimme tanssimaan ja tanssin rauhallisesti pilkkuun saakka. Tosiaan rauhallisesti, sillä rintojen kanssa pitää vielä varoa. Eräs heppu tuli matkimaan minun rauhallista tyyliäni ja kysyi, että olenko väsynyt. Kiva jos se siltä näytti :').

Yksi miekkonen sanoi, että näytin kuulema ihan barbilta



Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa salilla. Hiertymän vuoksi reissu oli tuskainen ja teinkin sen mahdollisimman lyhyenä. Tein 8 minuutin alkulämpän ja 3 eri liikettä, jokaista 10x2 toiston sarjat, todella kevyillä painoilla.



Oulun reissu torstaina menin oikein mukavasti. Veljeni kuskasi minut moottoripyörällänsä Respectalle. En ennen ole mennyt moottoripyörän kyydissä, joten jännitin miten pysyn kyydissä. Matka sujui mainiosti ja todella nautin siitä! Olisi kivaa päästä useamminkin semmoiselle ajelulle :3.


Respectan jälkeen menin cittarin kautta valkeaan shoppailemaan. Ostin kaksosille ensimmäiset rintaliivit. Vielä en niitä ala käyttämään, mutta ensi viikolla ajattelin alkaa hieman totuttelemaan niihin :). Parit urheiluliivit olen myös ostanut, joita saan käyttää liikkuessa.



Veli tuli vielä viettämään aikaa minun kanssa kaupungille. Illan päälle matkasin junalla takaisin kotia ja reissu oli tullut päätökseensä.



 Viikonloppu on mennyt sitten lepuutellessa jalkaa. Jumppailin tänään hieman kotosalla, että en ihan koko aikaa silti vain ole ja istu aloillani. Maanantaina menen taas salille, jos jalka vain on tarpeeksi hyvässä kunnossa.



Pojulle ei kuulu erikoisia. Nenä taas vuotelee, mutta muuten on voinut hyvin. Jamie kyselee joka päivä monta kertaa "missä mummi on" ja "missä pappa on". Autoista asiaa riittää joka päivä vaikka kuinka paljon, lentokoneet ovat nyt myös todella suosittuja. Tykkää katsella kirjoja ja laulaa lauluja. Ollut ongelmia hoidossa päiväunien kanssa, mutta ilmeisesti ne on saatu hoidettua pois. Suihkusta ei vaan tykkää ei sitten ei yhtään. Kylpyyn suostuu menemään pienen keskutelun jälkeen, mutta suihku on aina huudon ja itkun paikka.






Ensi viikolla ei ole mitään erikoisia luvassa. Juhannukselle suunnitelmat vielä auki, mutta ehkä lähdemme mummin kanssa käymään pienellä reissulla :).

Uudet biksut


Oli hauskaa herätä yhtenä aamuna, kun maa oli valkea :'D


Palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti