sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Summer things

Blogissa on ollut hieman hiljaista, kun on ollut kaikenlaista mitä on pitänyt tehdä. Kouluhommia, opiskelua ja kotihommia on riittänyt ja niiden lisäksi salia ja kävelylenkkeilystä on tullut arkipäivää.



Juhannusviikko meni nopsaa ohi. Olin juhannuksen kotosalla, mutta poju pääsi käymään Ranualla mummin, tädin ja tädin tyttärten kanssa. He kävivät eläinpuistossa, mutta Jamieta ei hirveästi ollut se kiinnostanut. Karhu oli kuulemma ollut pojan mieleen.



Tällä viikolla olen hoidellut kaikkea mahdollista mitä on tarvinut, sillä poju jäi kesälomalle perjantaina. Hän on lomalla koko tämän kuun.



Maanantaina kävimme Suomen Tivollissa katselemassa paikkoja. Jamie sai pehmolelun matkaansa sieltä.



Olemme myös käyneet tällä viikolla päivittäin kävelylenkillä, paitsi tänään pidimme lepopäivän. Halusin lepuuttaa jalkaa, sillä se ei vieläkään ole parantunut. Parempi se kyllä on mitä aikaisemmin, mutta katson miltä se aamulla vaikuttaa ja jos se on yhtään huonomman näköinen kuin tänään, soitan Respectalle. Haluan saada sen pian kuntoon.



Salilla kävin tällä viikolla kaksi kertaa reenaamassa jalkoja. Rinnat eivät ole olleet paljoa moksiskaan liikkumisesta. Välillä hetkittäin tuntuu ikävältä jotkin liikkeet. Liikkuminen niiden kanssa sujuu hyvin ja tykkään näistä koko ajan vain enemmän :).



Tänään vaihdoimme mummin kanssa pinnasängyn juniorisänkyyn ja nukahtaminen kävi älyttömän helposti. Jamie ei noussut kertaakaan ylös sängystä! Odotin olohuoneessa valmiina ja säpsähdin jokaista ääntä, mutta ei se lapsi liikahtanut minnekään. Siellä se nyt tyytyväisenä nukkuu :3.


Tapahtui myös jotain vähän erikoisempaa, kun kävimme pojun kanssa tänään naapurissa kylässä. Nainen on kotoisin Afganistanista ja lähtee pian pois Rovaniemeltä, mutta oli mukava tehdä hieman tuttavuutta. Hän ei osaa englantia ja vain vähän Suomea, joten kommunikoinnissa oli hieman vaikeuksia. Hän on todella mukava, pitää kyllä käydä siellä vielä ennen kuin hän lähtee pois <3.


Aurinkoa olen joinakin päivinä saanut ottaa ja hieman väriä on iholle tullut. Toivottavasti saan vielä lisääkin kesän aikana!




12 päivä lähden viikoksi reissuun etelämpään Suomeen. Suunnitteilla on käydä Tampereella Särkänniemessä ja Ideaparkissa, kavereita nähdä Forssassa ja Ypäjällä, käydä Porissa ja Yyterissä ja mennä Turusta risteilylle. Kaikkea mukavaa, olen niin innoissani! Jamie ja Milla menevät mummin kanssa reissuun pohjoisempaan Suomeen siksi aikaa.



Oon rakastunu näihin <3

Ensi viikolla vietämme pojun kanssa viikon kotosalla. En vielä tiedä mitä teemme, mutta ainakin jonakin päivänä menen käymään salilla. Kovasti vesisadetta ensi viikolla lupaillaan, mutta pitää toivoa, että tulisi hyviä hetkiä lenkkeilylle.



Uusia kenkiä

Ps. Viimeisimmässä Hymy- lehdessä on haastatteluni! Käykäähän ostamassa! :)



Palaamisiin!


6 kommenttia:

  1. hauskaa reissua! :)

    VastaaPoista
  2. Mistä oot ostanu noi ensimmäiset ja toiset kengät & paljonko maksoivat ? :) Aivan ihanat ! Oon ettiny pitkään ton tyyppisiä kenkiä mut ei vaan oo missään osunu silmään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skopunktenista kummatkin! 35e oli nuo ensimmäisen kuvan ja 40e toisen kuvan kengät :).

      Poista
  3. Sulla on kyllä aivan ihana kroppa! :)

    VastaaPoista