lauantai 26. lokakuuta 2013

Time goes fast

Heippa!

Tämän viikon maanantaina kävin ensimmäsitä kertaa plastiikkakirurgin juttusilla. Hän tarkasteli kasvojani vanhoihin kuviin verraten. Hän sanoi kasvojeni painuneen kasaan, levenneen ja myöskin lyhentyneen. Lyhentyneisyys oli hieman ihmeellinen seikka, eikä hänkään oikein ymmärtänyt miten sekin on tapahtunut. Hän sanoi kasvojeni korjaamisen olevan todella suuri työ ja poskien samankaltaisiksi saaminen on hyvin haastava asia. Hän sanoikin että vanhoista kasvoista on turhaa haaveilla eikä korjaamiseen ole takuita. Voi myös olla, että leikkaukset menevätkin pieleen ja saadaan aikaiseksi katastrofi. Minä haluankin etsiä parhaat mahdolliset lekurit leikkaamaan naamaani, jotta se saadaan niin hyvin kuntoon kun vain mahdollista. Sen on onnistuttava. Plastiikkakirurgi myös yritti etsiä naamastani röntgenkuvia, mutta kuten olen ihmetellytkin, ei naamastani ole leikkailun jälkeen otettu yhtäkään kuvaa. Ei ole minkäänlaista kuvasarjaa olemassa, mistä näkee metallien sijainnit ja luiden muodot. Kuvaaminen onkin edessä, kun se on mahdollista suorittaa.

Tiistaina olin taas Respectalla ja kävelykoulussa. Respectalla suihkuproteesi sai uuden holvinsa, silikoninsa ja sleevensä. Taipuvanilkkainen proteesi on nyt kosmetiikkaa vaille valmis ja saan sen ensi viikolla. Toivotimme toisillemme hyviä jatkoja ja tästä edespäin Oulun Respecta on minun asianhoitaja.

Kävelykoulussa treenasimme kävelyä, askelemista ja lihaskuntoa. Kävely on jo suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta tarvitsee vielä töitä. Tasapainonikin on jo parantunut ja pystyn olemaan jo hieman pitempään yhdellä jalalla. Toivotimme fysioterapeutinkin kanssa hyvät jatkot toisillemme ja nyt minun pitää alka kyselemään ahkerasti Rovaniemen suunnalta fysioterapeuttia, joka voisi hommaa jatkaa.

Keskiviikkona kävin lääkärin luona Ypäjän terveysasemalla hakemassa taas reseptin ihon hoitamiseen. Muuten päivä meni kämpällä rauhallisesti oleskellen.

Torstaina oli täysin levollinen päivä. Kävin tunnin lenkillä ja juoksinkin hieman. Juokseminenkin onnistuu jo yllättävänkin hyvin. Sen kanssa aijon myös alkaa harjoittelemaan.

Perjantaina kävin kaverini kanssa parilla kirpputorilla ostelemassa vauvanvaatteita. Sieltä löytyikin taas mukavasti tavaraa mukaan. Kävimme myös parissa ruokakaupassa ostelemassa tarvitsemani ruoat ensi viikolle ja Lapin matkaani varten. Haimme myös pahvilaatikoita. Illalla ajelimme vielä Loimaalla vähän rinksaa viimeistä kertaa.

Tänään kävin kaverini ja kahden kämppälaiseni kanssa uudestaan kirppareilla. Ostelimme tyttöjen kanssa kaikkea kivaa ja miespuolinen kaverini katsoi hommaa sivusta. Kyllä meille jokaiselle löytikin sieltä kaikkea mukavaa matkaan. Loppu päivän olimme kämpällä kimpassa ja nyt illan olen viettänyt itsenäisesti rauhallisesti oleskellen.

Raskaus taas on edelleen sujunut hyvin. Masu on pyöreä ja vaavi potkii niinkin lujasti, että tunnen sen kädellänikin välissä. On aina ihanaa, kun pienokainen villittelee ja saa itse seurailla sitä. Se antaa suurta tunnetta siitä, mitä masussani todellakin on. Se tuo aina kasvoille tyynen hymyn ja kasvattaa koko ajan odotusta vain suuremmaksi. Kuinka ihanaa olisikin saada jo pitää omaa rakasta pienokaista sylissänsä! Ainoaat kivuliaat seikat ovat nyt olleet kohdun tuliset kasvukivut parina yönä ja nämä ovat häirinneet uniani. Myös leinkillä käydessä alavatsa tuntuu joustamattomalta ja onkin hieman kipeä. Onneksi ne eivät kuitenkaan paljoa haittaa. Tänään myös tuli 154pv täyteen ja äirityspakkaustan saankin alkaa hakemaan! Menen maanantaina neuvolaan ja sieltä saan todistuksen raskaudesta.

Huomenna tulee todella tärkeä päivä. Olen sitä odottanut jännityksissäni ja en tiedä mitä pitäisi ajatella. Laitan huomenna postausta fiiliksistä ja päivästä muutenkin! Ensi viikosta sen verran, että torstaina lähden pois ja perjantaina olisi tarkoitus uuteen asuntoon muuttaa. Niistäkin ensi viikolla informaatiota!

<3:llä Lala


Vaatteita vaatteita :3

On se masu soma <3. Rv 22+1. 
    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti