tiistai 20. elokuuta 2013

School and other things

Heippa!

Kuulumisia ei ole taas aikoihin kuulunut, joten nyt niitä annan teille taas.

Viimeinen viikko kotona meni sujuvan nopeaa. Järjestin tavarat ja kävin mustikassa. Torstaina menin isälleni ja perjantaina lähdimme aamulla kohti Ypäjää. Ajomatkan aikana kävimme veljeni luona Oulussa, Tupoksella ABC:llä syömässä ja Tuurissa shoppailemassa. Lopulta olimme illalla Ypäjällä ja sanoin heipat isälleni. Tavaroita järjestelin viikonlopun, pidin tyttöjen kanssa kivaa ja valmistauduin koulua varten.

Keskiviikkona sitten oli ensimmäinen koulupäivä. Se sujui kuten koulussa aina. Keskiviikkona kävin illalla myös neuropsykologin luona juttusilla. Juttelimme kuulumisistani ja kaikesta muusta elämässäni. Puhuimme siitä, mihin jatkossa aijomme keskittyä ja mitä jatkossa aijomme tehdä. Teimme myös yhden testin ja sitten palasin Ypäjälle.

Torstaina en mennyt aamusta kouluun, sillä kävin lääkärin luona juttelemassa ihostani. Hän sanoi kaikkeen kutinaan olevan syyllisenä vain kuiva ihoni. Aika kummaa, että se on nyt ensimmäistä kertaa elämässäni päättänyt kesällä alkaa kutiamaan kuin helvetti ja samalla myös nenäni ja silmäni ovat vuotaneet ahkerana. Epäilen vahvasti tuota pelkkää kuivaa ihoa. Pitää nyt vain taas seurailla tilannetta ja katsoa, auttaako määrätty hoito mitään. Lääkärin jälkeen menin kouluun.

Perjantaina en ollut lainkaan koulussa, sillä Weekend festivaalit kutsuivat. Kävin katsomassa Far East Movementin ja sitten palasin Ypäjälle. Palatessani minua odotti ihana ihminen Ypäjällä. Kulta olikin koko viikonlopun luonani. Lauantaina menin illaksi taas Weekend festivaalille. Katsoin David Guetan ja lähdin taas takaisin Ypäjälle. Weekend oli mukava, vaikka maanpohja oli kyllä huonoin ikinä... VIP puoli oli hyvä ja siellä oli todella mukavaa oleskella.

Tämä viikko on jatkunut koulun parissa ja huomenna on ensimmäisen kävelytuntini aika! Respectalta ollaan hommassa mukana seuraamassa. Perjantaina olen myös pois koulusta ja silloin palailenkin taas kuulumisiin.

Kuullaan pian!

<3:llä Lala


Viimeiset kuvat kotoa:



 

2 kommenttia:

  1. onks sul ollu aina huono näkö vai onko onnettomuuden oireita? kun ei sul ennen oo ollu vai??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ollu lasit aina, mutta olen käyttänyt piilolinssejä :). Nyt silmien vuotamisen takia en voi niitä ainakaan toistaiseksi pitää :).

      Poista