perjantai 22. maaliskuuta 2013

This day will be awesome

Heippa!

Elikkäs lisää kuulumisiani antelen teille.

Viikko on mennyt hurjan nopeaa. Maanatai ja tiistai sujuivat mukavan normaalisti. Keskiviikkona lähdin ennen viimeistä oppituntia Turkua kohden. Siellä menin taas Respectalle, sillä jalkani kanssa on taas ollut hiukan ongelmia. Ongelmalleni ei voi tehdä toistaiseksi mitään, sillä koko akseli pitäisi siirtää ja se tehdään vasta ensi kuun alussa. Joudun siis nyt vain jaksamaan ja yrittämään olla ilman jatkuvaa ongelmaa. Respectan jälkeen kävelin parin kilsan matkan neuropsykologin luokse juttelemaan. Juttelimme puolitoista tuntia kuulumisistani ja olen kuulemma ollut ihmeellisenkin reipas, sillä hänen mielestänsä viikkojärjestyksenin näyttää todella raskaalta. Noh, itse siihen tottuu helposti.

Eilen oli sitten se hieno päivä, sillä täytin 18! Sitä päivää on vuosia odoteltu ja nyt se saapui. Elämä ei sinänsä ole muuttunut, mutta tuntuu ihmeelliseltä, kun se odotus on nyt ohi. Eilen sain luokkalaisiltani ihanan lahjan, kävin kaupoissa, söimme kakkua ja käväisin baarissa pienen mutkan. Oli ihana päivä ja juuri sopiva synttäreitä ajatellen.

Tänään sitten on tiedossa synttärien juhlintaa! Saas nähdä miten viikonloppu sujuu, mutta laitan sunnuntaina siitä informaatiota tänne. Tätä päivää on jo viikkoja odoteltu ja kyllä hiukan jännittää! Noh, eiköhän kaikki suju kuten pitääkin.

Kuulumisiin siispä!


<3:llä Lala

Yksi ihanista synttärilahjoistani



Tässä 17-vuotis synttäreistäni kuva.

5 kommenttia:

  1. Aivan mahtavaa lukea kaltaisesi ihmisen blogia. Olet todella vahva ihminen ja sinulla on ystäviä jotka tukevat sinua aina kun tarvitset. :) kyynel vierähti poskelleni kun luin kamalasta onnettomuudestasi.Mietin sitä omalle kohdalleni ja tulin siihen tulokseen että en itse olisi selvinnyt tuollaisesta kokemuksesta. Olet ollut kaunis ja olet vieläkin :) ihanaa kun jaksat iloita pienistä asioista arjen keskellä. :) Paljon onnea ! :) Jatka samalla tavalla eteenpäin! Olisi hienoa jos tuntisin sinun kaltaisesi ihmisen. Kirjoitustesi perusteella sinulla on aivan ihana luonne :) Hyvää jatkoa ! :)

    VastaaPoista
  2. paljon pyydät lumiasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo sellainen 90e olisi hyvä :). Kaupan päälle saa puhelimeen näytönsuojia ja puhelimen oman suojakuoren.

      Poista
    2. pistätkö säpöä horse.turunen(at)gmail.com tiedän et miulla on nolo sähköposti :):)

      Poista