lauantai 16. maaliskuuta 2013

Finally!

Heippa!

En ole kirjoitellut vähään aikaan. Elämässäni ei hirveästi erikoisia nyt ole tapahtunut, mutta paljon olen saanut aikaan. Kouluhommat edenneet hyvin, vaikka olenkin ollut koulusta joitakin päiviä poissa.

Tällä viikolla olin torstain ja perjantain poissa koulusta. Tämä siksi, koska oikea polveni oli hieman turvoksissa välillä ja iho todella ärtynyt. Huutavan punainen läiskä, joka kävellessä ärsyyntyi. Eilen meninkin sitten Respectalle ja pyysin heitä hoitamaan ongelman pois. Proteesi saatinkin muokattua tarpeeksi hyvin ja nyt pystyn kävelemään ilman liikoja kipuja. Tietenkin vie aikaa, että polveni rauhoittuu täysin kivuistansa.

 Nyt olen tosin kokenut kipua, joka yltää polvesta koko reiden läpi pakaraan asti. Se on ollut jo muutaman päivän ajan, mutta sain sen nyt hieman rauhoittumaan. Sitä pitää nyt seurailla ja jos se ei ala asettumaan, on aika tehdä sillekkin asialle jotain.

Niin ja myös vihdoinkin sain suihkuproteesin! Eipä tarvitse enään kietoa jalan ympärille muovipussia, kun suihkuun menee.

Ensi viikosta on tulossa erityinen, sillä ensi torstaina täytän kahdeksantoista! Sitä odottelen jo malttamattomana. Olkaamme kuulumisissa ja katsotaan, miten ensi viikkoa menee!

<3:llä Lala

2 kommenttia: