torstai 5. syyskuuta 2019

Blue hair

Elokuu vaihtui syyskuuksi ja kai se vain on myönnettävä itselle, että kesä on ohi ja nyt on aika alkaa odottelemaan talvea (ja joulua). Meidän elämässä ei näinä kuukausina ole tapahtunut mitään mullistavaa, joten teen aika tiiviin kertailun siitä ajasta. Muutama viikko sitten oli jotain jännittävää, siitä teen oman postauksen!




Jamiella oli synttärijuhlat maaliskuun alussa, jonne saapui muutama kaveri juhlimaan meidän seuraksi. Juhliin sisältyi herkkujen lisäksi aarteenetsintä ja pinjata, ettei lapsille ainakaan tullut tylsää. Oli hauska päivä, josta jäi ihana muisto <3






Itsekin täytin maaliskuussa 24 (jee) ja sen kunniaksi, totta kai, salitreeniä ;). Sain myös rakkaalta ystävältäni ihanan lahja, joka sisälsi paljon herkkuja :')








Sitten oli reissu Turkuun ja laivalle Turun ystävien kanssa. Ihasteltiin Hunksien hienoa esitystä ja juhlittiin kunnolla, mitäs muutakaan. Nämä pienet irtiotot arjesta ovat aina tärkeitä!



Pääsiäistä me juhlittiin kotosalla, minne rakkain ystäväni tuli sitä juhlimaan meidän kanssa. Poju etsiskeli munia ja kävimme tutkimassa Kuopiota :3. 




Kesä meni pitkälti kotosalla ja värjäsin hiukset siniseksi (turkoosi sävy)!




Kesäkuun poju oli hoidossa ja heinäkuussa menimme käymään reissun Lapissa. Mummi oli Albaniassa silloin, kun saavuimme Rovaniemelle, joten saimme viettää aikaa ihan keskenämme mummin asunnolla. 





Jamie jatkoi matkaa pohjoisemmaksi ja itse otin suunnaksi Helsingin. Milla jäi mummon asunnolle, jossa ystäväni kävi sitä hoitamassa. 


Minä vietin ihanan viikonlopun Helsingissä hotellissa ja WKNDn esiintyjiä katsellessa. Ihanaa vapaa- aikaa ja tapasin paljon uusia ihmisiä.



Lauantaina pukeuduin todella rohkeaan asuun ja sain niin paljon huomiota. että aluksi minua alkoi ihan ujostuttaan. Ihmiset kehuivat paljon ja ottivat kuvia kanssani. Se oli todella fantastinen reissu, kiitos kaikille siitä <3



Palasin takaisin Rovaniemelle ja äiti tuli sinne perässä. Menimme yhdessä Hanhimaahan, missä Jamie meitä jo odotteli minun tädin kanssa. Vietimme siellä pari päivää nauttien helteestä (ötököistä) ja kaverit käväisivät kylässä. 





Palasimme takaisin Rovaniemelle pariksi päiväksi. Vielä viimeiset helteet ennen kuin oli aika palata kotiin.



Loppuloma meni kotosalla salin ja ulkoilun parissa, eipä sitä siinä vaiheessa ollut enää kuin viikko jäljellä :').






Poju meni takaisin hoitoon elokuun alussa ja arki jatkui. Poju oppi vasta ottamaan itse keinussa vauhtia ja kiipeilemään sellaisia kiipeilynaruja pitkin. Kovasti alkanut rohkaistumaan ja uskaltaa kokeilla uusia jänniä asioita. Tällä hetkellä Legot ovat pojulle se tärkein juttu ja pari kertaa hän on käynyt kaverin tykönä yökylässä :3







Milla on voinut ihan hyvin. Pari kertaa olemme joutuneet käymään eläinlääkärillä, viimeksi keväällä vestibulaarisyndrooman takia, mikä oli todella hurja, kun Milla yhtäkkiä oksenteli ja teki tarpeitaan sisälle, hoiperteli kuin humalainen, kaatuili toiselle kyljelle sekä nukkui ekat yöt keittiönpöydän alla. Saimme siihen pahoinvointilääkkeet ja muuten ei auttanut kuin aika. Se meni jokusessa viikossa ohi, toivottavasti ei uusiudu. 





Toisen kerran kävimme viime kuun alussa, kun Milla järsi tassunpohjat verille. Mitään syytä ei siihen keksitty, tulehduskipulääkkeet määräsi viikoksi, kevyt liikutus ja käski seurailla tilannetta. Edelleen se järsii tassuja, muttei ne näytä enää niin pahoilta kuin silloin, eivätkä vuoda verta. Pysytään kevyellä liikunnalla ja pitää toivoa, että tilanne rauhottuisi kokonaan. Ymmärrettävää, kun onhan se jo vanha koira. Muuten kyllä iloinen ja virkeä itsensä.




Salitreenit ovat kulkeneet oikein hyvin. Dieetti loppui ja nyt totutellaan taas syömään enemmän. Ruokavalio on ollut vähän erilainen viime viikkoina ja siihen syy selviää seuraavassa postauksessa!




Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti