perjantai 18. elokuuta 2017

Alicante

17.07.2017. Monelle varmasti normaali maanantai, mutta minulle se oli todella erityinen. Heräsin aikaisin, laittuduin ja pakkasin loput tavarani kasaan. Mummi tuli vahtimaan pojua ja itse lähdin bussilla keskustaan, missä Essi jo minua odotteli. Haimme kaupasta eväät junamatkaa varten ja kävelimme rautatieasemalle. Hyppäsimme junan kyytiin ja matka kohti uusia, tuntemattomia seikkailuja alkoi!




Ensimmäinen vaihto oli Oulussa. Sieltä jatkoimme matkaa aina Tikkurilaan saakka, jossa oli toisen vaihdon aika. Matka jatkui siitä kohti lentoasemaa. Lentoasemalla saimme vietellä jokusen tunnin, kunnes oli aika viedä laukut lastattavaksi ja itsemme turvatarkastuksen läpi. Jännitti paljon mennä turvatarkastuksesta ja totta kai minä piippasin. Nainen sanoi heti, että on varmasti mun jalka ja tunnusteli sitten mut ja mun jalan läpi. Kokeili vielä ja metallinpaljastin reagoi siihen. Sen jälkeen saimme jatkaa makaamme kohti terminaalia. Kiertelimme kaupoissa ja itse ostin vähän matkaevästä koneeseen. Lopulta pääsimme koneeseen ja lento lähti kohti lämpimiä seutuja. Lento kesti noin 4,5 tuntia. Matka meni jutellessa ja torkkuessa.






Lentokone laskeutui etuajassa, joten saimme bussikultetuksen kentältä terminaalille. Olimme siis perillä yöllä paikallista aikaa vähän yhden jälkeen. Laukkumme tulivat melkein heti ensimmäisinä ja pääsimme etsimään taksia. Taksi sitten vei meidät perille ja saimme heti esimakua paikallisesta liikenteestä, missä liikennesäännöt ovat vähän sinne tänne.


Hotelliin kirjauduimme sisään ja yritimme päästä nukkumaan mahdollisimman pian, sillä ensimmäiselle päivälle olisi paljon tekemistä. Olihan se vaikeaa rauhoittua nukkumaan, kun olisi tehnyt mieli lähteä heti tutkimaan vaan joka paikkaa.


Aamulla heräsimme ja ensimmäisenä katselemaan ikkunasta ulos. Laitoimme itsemme kuntoon ja lähdimme tutkimaan Alicanten keskustaa. Haimme ruokakaupasta ruokaa ja ison kanisterin vettä. Eksyimme paluumatkalla, mutta se ei haitannut, koska löysimme kauppakadun, jolle tiesimme palaavamme vielä joku päivä.





Illemmalla kävime kauppakeskuksessa shoppailemassa ja syömässä. Kävimme myös kävelemässä hiljaisilla kujilla ja löysimme pienen puiston ja kaikenlaisia ötököitä :D.






Oispa mulla vauva! Toi oli niiiin ihana :3






Koska hotellissa oli pieni sali, kävin muutamana päivänä sielä jumppailemassa. Essi oli sillä välin katolla olevalla altaalla.




Keskiviikkona oli sitten ensimmäisen rantareissun aika. Biitsillä meni useampi tunti ja sen jälkeen Essi oli kauniin ruskea ja minä edelleen valkoinen, luultavasti siksi, koska Essi kävi uimassa, mutta minä olin kuivalla maalla koko ajan.






Kävimme myös torilla katselamaan mitä sieltä löytyy. Myöhemmin kävimme vielä ruokakaupassa ja valmistautumaan illan rientoihin.




Jättikuplia 



Joimme mukavat humalat ja lähdimme liikenteeseen. Meidät opastettiinn kasinon vieressä oleviin baareihin ja siellä vietimme sen yön. Meillä oli mukavaa, mikä oli tärkeintä.




Torstaina menimme taas shoppailemaan. Kiertelimme läpi toisen keskustan isoista kauppakeskuksista ja tutustuimme pienempiinkin liikkeisiin. Ostelimme myös juotavaa seuraavalle illalle ja tietenkin syötävää hotellille.


Melkein joka aamuinen aamupala :D




Perjantaina taas biitsipäivä ja tällä kertaa olin liikkeessä uintijalkani kanssa, joten pääsin minäkin pulahtamaan veteen. Olimme biitsillä kauemmin kuin viimeksi, minkä seuraksena Essi kärähti rintakehästä ja minä pakaroista :'D. No oli kuiten mukavaa!




Illalla pelattiin juomapeliä ja Essi alkoi voimaan huonosti, minkä vuoksi minä menin yksin baariin. Ilta meni pitkäksi, koska baarit olivat niin pitkään auki. Kaikkea sattui ja tapahtui, mutta onneksi mitään en hukannut ja ehjänä pääsin takaisin hotelliin.




Lauantaina mentiin taas shoppailemaan ja käytiin syömässä. Päivä oli aika rauhallinen ja illalla menimme taas baareihin. Ilta jäi lyhyemmäksi kuin edelliset, mikä oli aivan hyvä juttu, koska sunnuntaina piti päästä aikaisin rannalle.



Sunnuntai meni rannalla ja kävimme vielä torilta etsimässä ostettavaa. Pikkuputiikkejakin kiersimme läpi ja kävimme pizzalla.












Maanantaina menimme Primarkiin ja sieltähän ostettavaa löytyi vaikka ja mitä, kuten esimerkiksi uusi matkalaukku :'D. Sen jälkeen kiertelimme vielä kaikkialla missä piti, pakkasimme ja yöllä oli lähdön aika. Taksin kyydillä lentokentälle ja laukkujen kanssa taistelemaan. Minun piti maksaa ylimääräistä uudesta laukusta, mutta onneksi minulla oli se laukku, koska muuten olisi tullut hirmuiset summat liikapainosta. Kaikkien kolme laukkua nimittäin painoi lopulta yli 20 kiloa. Essin laukusta oli tyhjennettävä tavaraa minun laukkuuni, jotta saatiin kaikki painamaan saman verran :D.

Piti se käydä hotelliaamianen kokeilemassa






Sitten menimme turvatarkastuksesta ja piippasin taas. Jalkani huomioitiin heti ja pääsin huumetestiin. Sen enempää minulle ei tehty ja saimme mennä. Siitä sitten terminaaliin ja lentokoneeseen. Lento lähti Espanjan ajassa kahden aikaan yöllä, joten tällä lennolla nukuttiin. Lento oli aamulla perillä puoli kahdeksan aikaan. Lentokentällä söimme ja oleskelimme hetken, ennen kuin veimme taas laukut ja menimme turvatarkastukseen. Tällä kertaa multa kysyttiin suoraan, et onko mulla proteesi ja sanottiin et joudut sitte tutkittavaksi. Tunnusteltiin läpi ja Essi pääsi huumetestiin. Siitä sitten terminaalille ja pian koneeseen. Minä aloin nuotkua jo ennen kuin lentokone oli ilmassa ja taisin nukahtaa heti, kun se nousi ilmaan. Heräsin hetkeksi välissä, mutta varsinaisesti heräsin vasta, kun lentokone osui taas maankamaralle. Siitä sitten odottelelmaan laukkuja ja siinä odotellessa poju ja mummi saapui meitä hakemaan. Iloiset halit ja poju sanoi, että oli ollut ikävä. Niin oli kyllä äidilläkin, oli se ihana saada poju taas syliin <3


Essi vietiin autolle ja mummi nakkas meidät kotia. Siitä alkoi sitten se tavaroiden purkaminen,





Ei mitään tietoa mistä tää oli tullu

No on siinä pieni väriero! :D

Tässäpä sitten vähän niitä juttuja, mitä mä ostin!

















Pojulle Ryhmä Hauta kerrakseen :'D
Palaamisiin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti