torstai 26. marraskuuta 2015

Fever and very bad cough

Otsikosta sen jo näkee, täällä sairastellaan vieläkin... Ei tosin onneksi Jamie, vaan minä. Nuha ja yskä ovat vain jatkuneen ja yskä voimistuu koko ajan. Kaikenlisäksi minulle nousi kuumetta maanantaina ja kärsin vieläkin siitä. Voimat aivan loppu, lihaksia särkee ja en oikein tiedä miten olisi hyvä olla. Makuulla ollessa alkaa heti yskittämään ja välissä tuntuu että kohta oksennuskin lentää. Onneksi niin ei ole vielä käynyt! Normaali ruumiinlämpöni on 35,5 astetta ja nyt on noussut maksimissaan jopa 38,5 asteeseen. Korva oli yhden päivän kipeä, mutta sekin loppui yön aikana. En oikein tiedä yrittääkö tämä saada jonkinlaisen tulehduksen aikaan vai mikä ihme tämä tauti on. Viikonlopun aikana saisi loppua, kun keskiviikkona alkaa koulu....


Meillä oli viime viikon keskiviikkona ja torstaina pieni herkuttelu hetki. Kävin keskiviikkona ilmottautumassa ylioppilaskokeisiin ja hain kaupasta kakun kotia, sillä olen himoinnut sitä kakkua jo todella kauan x). Äidin ja Jamien kanssa maistelimme sitä keskiviikkona ja torstaina söimme loput pojun kummitädin kanssa. Hän asuu nykyään etelässä, mutta tuli viime viikon ajaksi käymään pohjosessa, joten pitihän meidän nähdä :).




Viime perjantaina kävimme pojun kanssa kaupungilla shoppailemassa. Yksi kaveri liitty seuraamme ja yhdessä kiertelimme ja etsiskelimme ostoksia. Joululahjojahan sieltä mukaan tarttuikin ja muuta ei oikeastaan tarvinnut löytyä :D. Jamie oli loppuajasta todella turhautunut istumaan rattaissa ja huusi heti kun olimme siirtymässä käytävältä kauppaan. Silloin meille riittikin ja lähdimme takaisin kotia.



Olin myös tyhmä ja menin perjantaina ratsastamaan, mikä varmaan vaikuttaa tautini pahenemiseen. Menin kiukkutamma Saaralla ja tunti meni tosi hyvin, tai ainakin minusta tuntui siltä. Tuo tamma on niin ihana! Menimme kahdella pääty- ympyrällä ja teimme siirtymisiä. Käynti- pysähdys ja ravi- käynti siirtymisiä. Siirtymiskohtia oli neljä.


Jamie tervehtyi viikonloppuna, joten hän on ollut normaalisti hoidossa tämän viikon. On todella rankkaa hoitaa lasta, kun itsellä ei ole yhtään voimia tehdä mitään. Äiti on onneksi kahtena aamuna vienyt Jamien hoitoon, mutta minun on ollut pakko hakea se itse kävellen takaisin. Paluumatka on pelkkää ylämäkeä ja joka askel on voimaton. Ei tässä oikein pääse paranemaan, joten saa nähdä milloin tämä tästä loppuu... Ensi viikolla menen käymään lääkärillä, jos tämä ei ole miksikään muuttunut. Minulle ei ole koskaan ollut tällaista sairautta, että kuumetta tuntuu olevan ilman varsinaista syytä. Se on aikasemmin noussut vain jos jokin tulehdus myllää, mutta nyt mikään paikka ei ole niin kipeä, että epäilisin tulehdusta :/.


Millalla on vielä antibiottikuuri meneillään ja tuo nykyinen ruoka ei tunnu oikein maistuvan hänelle. Pitää seurailla miten tämä tästä etenee. Ensi viikolla pitäisi varata uusi aika eläinlääkärille hampaiden ja tarkituksen takia.


Kovasti toivon paranevani pian, jotta pääsisin taas salille. Painoa on tippunut jo kilon verran ja epäilen että suurin osa lähtenyt lihaksista :/. Ruoka ei hirveästi maistu, mutta yritän kyllä syödä päivittäin edes jotakin.

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. no voi että! toivottavasti paranet pian <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia <3! Onneksi ollaan kumpiki jo terveitä :).

      Poista