keskiviikko 26. elokuuta 2015

In the gym with personal trainer

Blääh miten aika voikin olla koko ajan niin tiukilla. Aina pitäisi olla tekemässä jotain ja silloin kun on tilaisuus hengähtää, minä varmasti käytän sen hyödyksi. Sen takia blogille ei paljoa aikaa löydy, koska pidän yleensä levähdystauot silloin, kun ajattelen kirjoittavani blogiin. Minulla koko ajan mietityttää enemmän ja enemmän miten tulenkaan saamaan ajan käytettyä kaikkeen tarpeelliseen. Pitää alkaa suunnittelemaan viikon päivät tunneittain, ei tästä muuten vamaan tule mitään x).


Kuitenkin hypätään taas taaksepäin ja mennään toissa viikonloppuun. Lauantaina emme tehneet mitään erikoista, mutta sunnuntaina menimme käymään Rovaniemen vanhoilla markkinoilla tädin ja hänen tyttärien kanssa. Jamiella oli vauhti päällä, hän kiskoi menemään joka paikkaan. Suuttutti kovasti, kun oli pidettävä kädestä kiinni :D. Itse en ostanut sieltä mitään, mutta kävin ruokakaupassa markkinoiden jälkeen.






Toissa maanantaina oli se kauan odotettu päivä. Ensimmäinen personal trainerin tapaaminen. Menin salille ja vaihdoin vaatteet, alkulämmittelin sellaisen vähän vajaan 15 minuuttia ja sitten aloimme hommiin. Aloitimme jalkapäivästä eli siis kovaa reeniä reisille ja pakaroille. Paljon oli asioita mitä opin ja huomasin. Niin pienestä kaikki oikeat asennot ovat kiinni! Ohjelma on mielestäni oikein hyvä.


Illalla Jamien kummitäti saapui yökylään.


Toissa tiistaina vietimme kaverin kanssa päivän ja kävimme rannalla ja syömässä. Menimme illalla Jamien kanssa nuorien äitien tapaamiseen ja se oli erittäin mukavaa! Porukan kanssa tuli juttuun ja suloisia lapsia. Yksi poika oli saman ikäinen kun Jamie. Aijomme jatkossakin käydä siellä, jos vain suinkin pääsemme. Ne kun ovat illalla ja minulla on iltakoulua....






Toissa keskiviikkona oli seuraava treenauspäivä. Nyt oli yläkropan vuoro. Taas uutta oppia eri liikkeistä, uusia liikkeitä ja käsien anatomiaa. Huomasi että lihakset ovat heikkoina, kun en niiden olemassaolosta kauheasti edes ole ollut tietoinen. Reenaamallahan ne sitten vahvistuu :).


Jouduin hakemaan Jamien hoidosta aikasemmin, sillä hänelle oli noussut lämpöä. Muuten iloinen itsensä kyllä, mutta nuha iskenyt,


Torstai ja perjantai menivät ihan kotosalla muuten, mutta nopeasti kävimme kaupassa. Pojulla oli lämpöä vielä, joten hän ei mennyt hoitoon.

Uudet koristetyynyn päälliset! <3







Lauantaina pojun lämpö oli laskenut pois. Me kävimme vähän jaloittelemassa pihalla ja muuten olimme kotosalla. Sunnuntaina samat kuviot ja puhaltelimme hieman saippuakuplia pihalla.














Maanantaina kävin itsenäisesti salilla. Jalkapäivä ja hyvin sujui. Kaupungilta palasin ruokakaupan kautta kotia.


Täti toi pienen ämpärillisen mustikoita. Niitten puhdistamisessa on ollut iltatekemistä :D

Tiistaina minulla oli aamulla aika apuvälineteknikolle ja sovitimme uutta yläosaa proteesiin. Annoin hänelle matkaan taipuvanilkkaisen proteesin ja 7.9 minulla on sinne aika, jotta tehdään vähän muokkausta polven kohalle ja kosmetiikkaa siistitään. Sen jälkeen kävin kaupungilla ja löysin Jamielle aivan ihanat uudet yöpuvut! Sitten menin salille ja ptn kanssa reenaamaan. Nyt oli vuorossa selkä ja hauikset. Lisää oppia oikeista asennoista ja huomioitiin mihin virheisiin minulla on taipumusta. Hyvä reenipäivä, ei kait siitä muuta voi sanoa :D.



Jamien ihanat uudet yöpuvut <3

Tänään ei ole tapahtunut mitään erikoista. Ihan vain kotona duunailua.

Varovaista silittelyä 





Ensi viikolla alkaa iltalukio ja itsenäinen opiskelu jatkuu siinä ohella. Ensi viikon perjantaina menen käymään Helsingissä ja siitä menen viikonlopuksi Tampereelle ja Traconiin kaverin kanssa. Viikonlopun saan asustella hotellissa. Kuulostaa ihanalta, etenki hotellin aamiainen :3.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. Voi että ihania kuvia nuo Jamiesta ja koirasta! <3 kiva postaus kaikenkaikkiaan.

    VastaaPoista
  2. Oi löysin taas pitkästä aikaa blogisi! Vaikutat tosi valoisalta persoonalta siihen nähden mitä kaikkea oot käyny läpi, oot tosi vahva ja susta jotenkin huokuu itsevarmuutta :) Hurja kun lapsesikin on jo kasvanu, muistan kun luin blogiasi silloin kun hän oli masussasi :o

    Tuli pikkunen hämmennys kun luin tuolta kun olit vastannut johonkin kommenttiin että lapsesi isä ei halua olla tekemisissä lapsen kanssa...? Miten joku voi olla tuollainen, ei millään pahalla siis mutta ihmettelen vain että eikö hän ajattele muita kuin itseään, luulis hänen olevan tukenasi :o

    Olet todella kaunis ja ihana ihminen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon :)! Hän on itse päättänyt ettei tahdo olla lapsen kanssa tekemisissä. Toivon, että joskus hän muuttaa mielensä, mutta niin pitkään kun hän ei osaa käyttäytyä aikuismaisesti, ei hänellä ole asiaa meidän elämään....

      Poista