lauantai 1. elokuuta 2015

a Week with my friend

Kaverin kanssa on tekemistä riittänyt. Viikon jälkeen tuntui hiljaiselta olla taas yksin kotosalla, mutta viikko kaverin kanssa oli riittävä :D. Mukava päästä taas arjen ruutineiden pariin. Nyt on jo elokuu ja kohta pitää palata kouluun. Jamiella alkaa päiväkoti maanantaina! Ensi viikko menee tutustuessa sinne, mutta torstaina pojun pitää jäädä sinne jo yksikseen :). Hän varmasti viihtyy siellä.

Siispä kertaillaan meininkejä hieman. Viime viikon keskiviikkona kaverini siis tuli illalla tänne ja me vaihtelimme nopeasti kuulumisia, ennen kuin aloin nukkumaan. Torstaina kävimme hammasproteetikolla muokkaamassa hammasproteesia ja vietimme aikaa kaverin kanssa. Jamie oli hoidossa äidillä päiväunien ajan.



Perjantaina menimme Ouluun. Minulla oli aika apuvälineteknikolle. Hän korjasi taas repeämän ja otti mitat uutta yläosaa varten. Hiertymät eivät ole ainakan vielä parantuneet täysin ja soitan maanantaina asiasta, jos tilanne ei nyt viikonlopun aikana parane. 





Sieltä päästyämme menimme ideaparkkiin kiertelemään. Ostin uudet ratsastuskengät ja niihin minichapsit. Poju sai uuden ruokalapun ja kylpylelun. Lähdimme illalla takaisin ja Jamiella oli loppumatkan junassa vauhti päällä. Vuoron perään hän raahasi sormesta pitäen meitä junan vaunua edestakaisin ja juomapullosta tuli todella suosittu. Edessäni istuva nainen alkoi jutella minulle ja kyselemään kaikkea lapsesta ja minusta. Hän oli saanut esikoisensa saman ikäisenä kuin minä ja kertoi omia kokemuksia elämästä. Ennen kuin lähdimme, hän tuli luokseni ja halasi lujasti. Toivotimme toisillemme hyviä jatkoja. Tuollaiset ihmiset lämmittävät sydäntä <3. 




Lauantaina kävimme kaupungilla ostoksilla ja illalla lähdimme bilettämään. Lauloin karaokessa pari biisiä ja sain suuret aplodit. Olen aivan ihastunut karaokeen :D. Kaverini kaitsu oli saapunut sillä välin ja lähdimme tanssimaan. Näin jamien sylikummiakin baarissa ja ilta oli oikein mukava. Kaverin kanssa palasimme kämpille ja uni maistui nopeasti.





Sunnuntaina tunsin oloni hieman kipeäksi, sillä ilmeisesti baari- illan lopuksi palellutin itseni.... Kuitenkin leivoin kakun ja oleilimme kotosalla. Maanataina menin salille ja kaverini hengaili kaupungilla Jamien kanssa sillä välin. 













Tiistaina ja keskiviikkonakin menin salille ja kaveri oli Jamien kanssa sillä välin kaupungilla. Leivoin  illalla lättyjä ja söimme hyvää ruokaa.










Torstaina kävimme kaupungilla Martinassa jätskillä ja hieman kaupoissa kiertelemässä. Kaveri lähti illalla pois ja minä jäin viettämään rauhallista aikaa kotia pojun kanssa.




Eilen totuttelimme Jamien kanssa taas arjen pariin. Kävimme illalla ulkosalla ja järjestelin kämppää. Nuha iski nyt vuorostaan Jamielle, mutta toivottavasti hän on maanantaina jo hyvissä voimissa. En haluaisi päiväkotiin viedä nuhaa kiusaksi.... 

Jamie keksi uuden jutun. Haki mun ballerinan jalkaan ja tepasteli pitkin kämppää :'D.









Tänään olen siivonnut. Sain myös tottelemattoman tulostimen toimimaan ja paperihommat alta pois. Ensi viikon aikana teen loput tehtävät biologiasta ja sekin homma on sitten hoidettu.



Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti