torstai 9. heinäkuuta 2015

New bigger and better home

Ehkä huomasittekin jo, mutta laitoin blogin uuteen uskoon. Uusi nimi niin blogilla kuin linkillä. Minulle tuli sellainen olo, että on aika tehdä muutosta. Elämäni on jo siirtynyt eteenpäin siitä kaipuun ajasta ja nyt menen normaalisti elämääni eteenpäin operaatioista ja rankoista hetkistä huolimatta.

Kuitenkin nyt on luvassa asuntopostaus! Uusi asunto on saatu siistiksi, mutta vielä sinne on paljon hankittavaa, jotta se olisi mieluinen. Niitä sitten pikkuhiljaa :).


Ovesta kun tullaan sisään,edessä on vaunut. Niille en ole keksinyt vielä mitään järkevää paikkaa, joten ne kököttävät nyt osittain kenkätelineen edessä. Siihen varmaan jäävätkin :D. Oikealla on vessanovi, joten mennään tutustumaan sinne.


Ensimmäiseksi oma huomioni osui lattiaan, joka on mukavan lempeän värinen. Paljon parempi kuin edellisessä kämpässä, vaikka mustia raitoja löytyykin.


Seinätkin ovat mukavan valkoiset. Hieman enemmän tilaa ja erilainen asettelu,


Suihku on mukava, mutta ainoastaan minua häiritsee vessapaperin sijainti suihkun lähellä. Ihan varmasti onnistun vielä joskus kastelemaan koko paperirullan litimäräksi x).


Lääkekaappi on pesukoneen yllä ja vessassa on kaappi, jossa on pari laatikkoa pyykeille ja pari hyllyä muille tavaroille. 


Ps. Ostin hajonneen pesukoneen tilalle uuden.


Vessasta pois ja taakse vilkaisu. Siivouskomero on vaunujen vieressä ja peiliä vastapäätä ulkovaatekaappi.


Käännytään oikealle ja näkymä on keittiöön. Vasemmalla näkyy kulma Jamien huoneesta ja minun makkarin ovi. 


Ruokasali on sopivan kokoinen ja minä tykkään tästä asettelusta. Verhoja emme voi laittaa vielä, sillä katosta puuttu verhotanko.... Saattaa mennä kuulemma kuukausi ennne kuin tulevat laittamaan sen -.-.




Keittiössä on kaikki tarvittava ja hyvin pöytätilaa.




Seuraavaksi mennään minun makkariin. Sängyn yläpuolella oli valmiiksi taulujen paikkoja, joten laitoin niihin roikkumaan kaikenlaista mitä minulta löytyi :D. Minun huoneessa on tällä hetkellä väliaikaiset verhot, mutta huomenna vaihdan siihen oikeat.




Jamien huoneen vuoro. Sain tänään sinne uudet verhot, jotka vaihdoin paikalle ja nämä beiget laitan omaan makkariin. Tuoli sinne pitää vielä saada ja seinille jotain koristusta.





Olohuone vielä viimeisenä. Se on mielestäni hyvin samankokoinen kuin edellinen. Kaappi ja tv- taso ovat myynnissä ja aijon ostaa siihen erilaisen hyllykön. 


Eikä unohdeta terassia. Se nyt ei ole järjestyksessä, mutta ei se niin kauheasti haittaa :'D. Puuterassi ja sen edessä vähän nurmikkoa.

Palaamisiin!


8 kommenttia:

  1. Voi,että näyttääpäs kivalta toi asunto! Varsinkin tuo terassi tuo luksusta elämään! Naisena tiedät että vessaan saattaa kertyä erilaista purkkia ja purnukkaa, niin vinkkinä, ikeasta saa halvalla irtonaisia allaskaappeja! Tosi käteviä ja saa purkit piiloon. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S99894029/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä mukava :). Kiitos vinkistä, tuommonen mahtaa jossain vaiheessa tulla tarpeeseen.

      Poista
  2. Oon lukenu tänään sun blogin lähes kokonaan läpi ja sanat ei riitä kuvaamaan kuinka uskomaton ja upea kerrassaan oot! :) vaikkei olla nähty kun kerran niin jäit mieleen iloisena ja todella ihanana persoonana ja aika usein mietinkin mitä sulle kuuluu. :) mielenkiinnolla jään odottelemaan uusia päivityksiä! - Mimosa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitoksia <3! Ois kiva nähdä joskus jos tilanne vain sallii :).

      Poista
  3. Onko sulla koira tuolla uudessa kämpässä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se matkassa tuli uuteenkin kämppään :).

      Poista
  4. Oletko kirjoittanut postausta siitä, mitä onnettomuudessa tapahtui ja mitä siitä seurasi? Voisitko linkata sen? Minua kiinnostaisi lukea, löysin blogisi vasta nyt :) Vaikutat todella positiiviselta ihmiseltä ja Jamie on IHANA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://lalamil.blogspot.fi/2013/02/nyt-se-alkaa.html

      Tuossa ekassa tekstissä on kaikki mitä siinä onnettomuudessa tapahtui ja mitä sen jälkeen jouduttiin tekemään :).

      Poista