lauantai 7. syyskuuta 2013

Step by step

Moikka moi!

Kuulumisiani taas. Tällä viikolla minulla oli ensimmäinen koe. Kemian koe meni suhteellisen hyvin ja olin tyytyväinen pisteisiini, sillä kaikkina tunteina minusta oli tuntunut siltä, etten osannut yhtään mitään.

Keskiviikkona käväisin Huittisissa hoitamassa asioita rakkaani kanssa. Päivä menikin siellä mukavan sujuvasti. Maanantaina menen uudelleen käymään Huittisissa, sillä kämppä hommat kutsuvat taas.

 Perjantaina menin aamulla Respectalle ja kävelykouluun. Respectalla holvi korjattiin ja nilkka saatiin toimimaan. Nyt siirtoadapteri ilmeisesti laitettiin koeproteesiin paikalle ja polven muljauttelu saatiin korjattua siirtämällä akselia ulommas. Kävely tuntui heti luonnollisemmalta ja näytti paremmalta. Vielä on korjattavaa jäljellä, sekä linjauksia pitää muokata sitä mukaa.
Kämpille päästyäni piti heti päästä kokeilemaan korkkareita. Tuntui uskomattomalta kävellä taas korkkareilla! Olihan se erinlaista kuin ennen, mutta silti ihmeellistä. Tämä ei tule jäämään tähän!

Eilen kävimme tyttöjen kanssa Turussa seksimessuilla. Paljon eri liikkeitä löytyi ja esiintyjiä oli moneen luokkaan. Loppu viikonloppu meneekin kämpällä rauhallisin mielin.

Raskaus on sujunut edelleenkin hyvin ja masu on ihan hiukan saanut pyöreyttä. Ruoka on alkanut maistumaan paremmin, joten olokin on nyt oikein hyvä.

Ensi viikolla on taas neuropsykologillä, Respectalla ja kävelykoulussa. Käyn myös vaihdattamassa toisen linssini joku päivä laiseista. Palaamisiin sitten!

<3:llä Lala


Korkkarit jalassa ekaa kertaa!
:)





2 kommenttia:

  1. Varmaan mahtava tunne kun pääse laittamaan korkkarit jalkaan pitkästä aikaa, tsemppiä raskauteen! :)

    VastaaPoista