maanantai 22. heinäkuuta 2013

Amazing Lapland

Heippa!

Kuulumisia kuulumisia. Viime kirjoituksestani seuraavan viikon olin töissä normaalisti. Leiriläiset olivat tällä viikolla yllättävän rauhallisia ja viikko sujuikin hiljaisena. Torstaina ja perjantaina näin kaveriani ja kävimme yöelämää hieman katselemassa. Loppuviikonlopun olin yksin rauhallisena ja lepuuttelin jalkaani, johon on taas samaiseen kohtaan kun viimeksikin tullut märkivä haava. Edelleenkään se ei ole parantunut, mutta pitää sitä nyt seurailla ja katsoa, mitä sen kanssa tekee.

Viimeisellä työviikollani olikin aikuistenleiri ja sehän oli hiljainen. Äitini haki tavarani tiistaina ja loppuviikko vierähti nopeaa. Torstaina menin Poriin kaverini kämpälle ja kultaseni tuli perjantaina aamulla sinne luokseni. Lähdimmekin sitten yhdessä junalla kohti lappia! Menimme Tampereelle, jossa meillä oli vaihto. Sieltä jatkoimme rolloon. Rollosta menimme bussilla Leville, jossa kiertelimme kaupoissa ja näimme kaveriani. Sitten äitini tuli hakemaan meidät ja menimme kotiini.

Nyt olemme olleet täällä pari päivää ja muruni vaikuttaa viihtyneen. Eilen tätini piipahti kylässä ja tänään kävimme tuttujen luona Hanhimaan kylällä. Aijomme nähdä tällä viikolla vielä ainakin yhtä ystävääni sekä isääni. Saas nähdä mitä muuta me vielä keksimme tehdä!

Kultani on täällä ensi viikon puoliväliin saakka ja elokuussa palailen itse takaisin koululle. Lukiojakso on siellä sitten luvassa!

Palaamisiin!

<3:llä Lala


Ahkera heppatyttö tauolla!

Yyteri beach


8 kommenttia:

  1. Mahtava kuva Yyterin rannasta! :)

    VastaaPoista
  2. Hurjan näköinen tuo arpi jalassa. Hienoa, että jaksat olla elämänmyönteinen näinkin kamalan onnettomuuden jälkeen. Kaikkea hyvää sinulle :)

    VastaaPoista
  3. miten leiriläiset suhtautuivat jalkaasi? kyselivätkö, vai huomasivatko edes? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat leiriläiset halusivat kuulla tarinani, mutta muut eivät kommentoineet jalastani mitään :). Kyllä he sen huomasivat varmasti, sillä kävelin shortseilla aina kämpällä :).

      Poista
    2. olin yyteris leirillä ja näin sut:) paljon jaksamisia ja onnea tulevaisuuteen !

      Poista