sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Christmas 2015

Tulimme juuri reissusta takaisin kotia ja päätin päivittää blogin näin illan päätteeksi. Loma on alkanut ja me olemme ottaneet koko viikon hyvin rauhallisesti. Tiistaina kävin Oulussa Respectalla muokkaamassa proteesia ja se on tuntunut paremmalta. Hiertymä ei ole täysin parantunut vielä ja onhan se kipeä, mutta on se myös pienentynyt. Veli oli hovikuskinani ja saimme viettää yhdessä laatuaikaa. Menimme shoppailemaan ja siis veljeni shoppaili ja minä katsoin vierestä. Joskus näinki päin ;D.


Keskiviikkona siivosin ja luutusin lattian. Kävin kaverin kanssa Tokmannissa mutkan ja saimme kuusen ilmaiseksi roskalavalta. Kuusi on täysin kunnossa ja todella hieno. Kyseessä on siis muovikuusi :D. Illan päätteeksi leivoimme vielä pipareita.


Sitten tuli joulu! Heräilimme aamulla katselemaan joulupukin kuumaa linjaa ja muita lastenohjelmia. Join aamupalan yhteydessä herkullisen juoman, jonka ainesosan sain kaverilta :).



Järjestelin paikat vielä viimeistelyksi, koristelimme kuusen ja pojun päiväunien jälkeen veljeni saapui perille. Odottelimme äidin saapumista ja kun hän tuli, aloimme tekemään jouluruuan. Laitoimme kynttilän palamaan pöydälle ja söimme ruuan yhdessä. Jamiekin sai, mutta hän ei hirveästi välittänyt siitä. Ruuan jälkeen äiti meni Jamien kanssa olohuoneeseen ja minä menin pukin kaveriksi. Lahjat tuotiin ja Jamie meni rohkeasti pukin syliin istumaan ja viihtyi siinä mainiosti. Pukin lähdettyä laitoimme lahjat kuusen alle ja ihmettelimme niiden runsautta. En muistakaan milloin viimeksi olisimme saaneet niin paljon lahjoja! Olemme olleet todella kilttejä ;). Kuvasta uupuu lahjoja, sillä pukki ja me unohdimme ne eteiseen :D. 






Jaoimme lahjat ja avasimme ne. Ihastelimme lahjoja ja poju oli innoissaan suurista lahjoista. En ehtinyt ottamaan yhdestä potkumoposta kuvaa, mutta varmasti se tullaan vielä kuvissa näkemään :D.






Pojun uniajan tullessa äiti lähti ja me veljen kanssa juttelimme telkun äärellä ja minä järjestelin tavaroita omille paikoilleen. 


Joulupäivänä olimme kotosalla iltapäivään saakka. Äiti kävi kylässä ennen kuin me lähdimme matkaan. Menimme Könkäälle isän tykö syömään ja siitä jatkoimme matkaa Hanhimaahan. Olimme siellä yön ja nautimme kotiseutujen rauhallisuudesta. Niin kovasti olisin halunnut viettää aaton siellä, mutta ehkä sitten taas ensi vuonna :).


Aamun olimme vielä Hanhimaassa, mutta päivällä lähdimme isän tykö. Minä menin suihkuun ja aloin laittautumaan iltaa varten. Ystäväni tuli perheensä kanssa kylään ja vaihdoimme kuulumisia. Jamie otti ystävästäni sylikaverin ja kovasti viihtyi hänen kanssaan. Kyseinen ystävä oli siis synnytyksessä matkassa :).


Laitettuani itseni kuntoon, lähdimme veljen kanssa liikkeelle. Veli nakkasi minut kaverin tykö ja aloittelimme iltamme siellä. Yhdentoista aikoihin menimme leville kaverin luokse kahville ja sen jälkeen menimme baariin. Menimme aluksi uuteen Narraniin ja sieltä lähdimme loppuyöksi Wanhalle. Yö oli mukava ja tanssittua tuli tarpeeksi :D. 


Seuraavat pari viikkoa olemme vain kotosalla ja nautimme lomasta. Kouluhommia olisi paljon tehtävänä, joten huomenna on otettava itseäni niskasta kiinni ja alkaa hommiin.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. Saanko kysyä että onko veljesi tuossa joulupukkina? En tiedä mutta jotenkin tämä sai hieman minut nauramaan. Hienoja lahjoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :D. Kiitoksia!

      Poista
    2. Voin kertoa että serkun aviomiehen piti pukeutua mun toisen serkun tyttären vuoksi joulupukiksi, mutta se vierailu myöhästyi tunnilla koska serkun kissa hyökkäsi serkun aviomiehen kimppuun kun se pukeutui joulupukiksi. Meidän perhe sille ainakin nauroi. Toivottavasti veljellesi ei käynyt noin

      Poista
    3. Ohoh heillä on ollut ainakin vauhdikas joulu :D!

      Poista