sunnuntai 27. syyskuuta 2015

My hair

Pari viikkoa on taas kulunut ja hirveästi mitään erikoista ei täällä ole tapahtunut. Ajatteli kokeilla uutta postaustyyliä, sillä tuo päivä päivältä- tyyli on niin tylsä ollut aina. Sain ajatuksen mieleeni ja haluan nyt toteuttaa sitten sitä :).

Mitä minä olen sitten tehny? Bilsan kokeen tekeminen hoidettu ja seiskan kurssiarvosanaksi sain. Ei se mennyt niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta kyllä tuokin minulle riittää :). Kokeen tekeminen todella helpotti elämää, ainakin mielessäni. Taas olen oma iloinen itseni, enkä tunne olevani niin stressaantunut. Toki olen saanut välissä nukuttuakin taas enemmän, mutta edelleen nukkuminen on vähän ongelmana, Kyllä tämä tästä, ainakin niin on parempi uskoa. Äikän hommatkin ovat menneet hyvin eteenpäin. Kirja luettu, esseekoe tehty ja vielä pitäisi pari tekstitaidon koe vastausta tehdä opettajalle. Sitten olisi sellainen teemahomma edessä, mutta siitä ei ole vielä koulussa muuta kuin vaihdettua muutama sana. Sillä ei siis kiirettä, vielä :D.


Viime viikon viikonloppuna lähdimme lauantaina päivällä Jamien kanssa kohti Kittilää. Matka sujui hyvin, alkumatkasta lapsukainen naureskeli ja pölpötti, mutta loppumatkan hän nukkui.



Kittilässä isä oli vastassa, käytti minua kaupassa ja heitti minut ystäväni tykö. Ystävä vietti synttäreitä ja paikalla oli kavereita sopivan kokoinen poppoo. Aluksi herkuttelimme ja sen jälkeen aloimme maistella alkoholia. Tyttöjen kesken menimme paljuun lilluttelemaan (oli ihanaa!) ja juttelimme niitä näitä siinä samalla. Siitä suihkun kautta laittautumaan ja baari kutsui!




Ilta oli todella mielenkiintoinen. Aluksi menimme Hölmölään, Yksi joi liikaa ja joutui putkaan jo sen jälkeen. Yhden kaverin kanssa kävimme nopeasti Ihkussa ja sitten menimme yhdessä Wanhalle. Siellä meni loppuyö ja noh, itsekin join illan aikana aika reilulla kädellä. En muista milloin viimeksi mulla on ollut sellainen humala :D. Aamulla ei onneksi ollut vieläkään varsinaista darraa, sillä huono- olo loppui melkein heti kun nousin ylös. Ei kuitenkaan tarvitse juoda vähään aikaan :p.



Palaisin kaveriltani isälle ja sunnuntain viettelin siellä. Maanantaina tapahtui jotain tosi jännää!



Kuvista voitte varmaan päätelläkin, että mitä. Värjäsin hiukseni! Olen aivan rakastunut näihin! Ystäväni, jonka juhlia juhlin, värjäsi minulle liukuvärjäyksen. Päältä blondi, sitten häivytys ja oma väri ihan latvoissa. Emme ehtineet vaalentaa blondia päältä ihan niin vaaleaksi, kuin oli tarkoitus, mutta ei se haitannut. Ihanat nämä nyt joka tapauksessa on <3.







Jamien kummitäti tuli tiistaina illalla kylään ja lähti pois torstaina aamupäivästä. Kävimme yhdessä kaupungilla kiertelemässä kaupoissa, koitimme vaalentaa hiuksia hieman lisää (ei onnistunut) ja kävimme kiinalaisessa syömässä.




Tämä viikonloppu meni kotosalla. Räpsin eilen paaaljon kuvia, välissä laittauduin oikein kunnolla. Omasta mielestäni näytin kauniilta ja eikös se ole tärkeintä x). Jamie on tädillä hoidossa huomiseen saakka. Minulla on ilta aikaa hoitaa kaikkea tarpeellista kotihommista koulujuttuihin!







Salilla hommat ovat sujuneet hyvin. Kerta kerralta opin aina paremmin tunnustelemaan lihaksia joita treenaan ja korjaamaan asentoa paremmaksi. Vielä tämä reenaaminen onkin enemmän opettelua, mutta huomaan jo hieman edistymistäkin :). Proteesissa on vielä tosin harmia, sillä polveni on mennyt kipeäksi. Lumpio ei pääse liikkumaan kunnolla ja se on polvelle ikävää. Ensi viikolla saan sen onneksi kuntoon!



Ratsastamassa en viime viikolla päässyt käymään, mutta tällä viikolla kävin perjantaina. Menin Martilla ja tunti ei sujunut kovin hyvin, sillä taas oli tuttu jalustimien eri pituisuus ongelmana. En saanut itseäni hyvään asentoon selässä ja sen takia koko tunti meni hieman heikommin. Lisäksi jalka ei ollut hyvin jalustimessa, sillä tynkään tuli hankauma. Se on parantumaan päin, ettei siitä ole ollut sen suurempaa haittaa.


Jamielle kuuluu vain hyvää. Siitä on tullut itsepäisempi vekara, mutta edelleen se on iloinen oma itsensä. Hymypojaksi kaikki päiväkodissakin sitä kutsuu :3.





Uusia sanoja alkaa hiljalleen muodostua ja hän ymmärtää asioita paremmin. Lelut siivoaa kaverina ja osaa kyllä ilmoittaa, jos jotain tahtoo. Ihanasti hän tuo kaiken mahdollisen minun tykö, ojentaa niitä minulle ja sanoo "tässä" :D.



Hoidossa syö kuulemma hyvin, kotiruoka puolestaan ei tunnu enää maistuvan niin hyvin kuin ennen. Maidon juominen on aina taistelu, tämä poika kun ei sitä maitoa kerralla juo paljoa mittään. Kauan aikaa pittää odottaa, että sen saa juomaan edes vähän enemmän.


Milla nyt on entinen itsensä. Kusee sisälle, jos ei ennen lähtöä päästä ulos ja sitä ei vartio terassinovesta, että se varmasti tekee tarpeensa ulos. Neiti nirppanokka kun ei enää halua mennä märälle nurmikolle. Vaativa leidi!



Huomenna fysioterapeutille, tiistaina Ouluun Oussiin ja Respectalle. Viikoloppuna menemme Ivaloon tädin miehen juhliin. Olemme siellä yötäkin :). Milla menee silloin koirahoitolaan.

Palaamisiin!


12 kommenttia:

  1. Vau, olet nätti! :)

    VastaaPoista
  2. Voi mieletön kuinka kaunis oletkaan! Takas mallin hommiin vaan! Nuo hiuksetkin aivan ihanat <3

    VastaaPoista
  3. Upeat hiukset, sopii sinulle todella hyvin! Kannattaa pysyä blondissa :) Pakko kysyä,että olitko siinä Ypäjä sarjassa? Kun onnettomuutesi tapahtui Ypäjällä? Seuraan sitä jaksoa, niin siinä oli sattunut yliajo niin olitko kyseessä sinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Juu näyn parissa kohtauksessa ja se kyseinen onnettomuus, mistä siinä puhutaan, on juurikin omani.

      Poista
  4. Tosi upeat noi sun hiukset. Tuo väritys sopii sulle tosi hyvin. Aurinkoista syksyn jatkoa!

    VastaaPoista
  5. Lähes 40 selfietä yhdessä lyhyehkössä blogitekstissä on ehkä vähän liikaa... :D Muuten sinun kuulumisiasi on ollut kiva seurata, vaikka päivityksiä ei niin kovin usein tulekaan.

    VastaaPoista
  6. Kivat uudet hiukset.:)

    VastaaPoista
  7. Hei! Haluaisin kysyä oisko mahdollista saada postausta sun raskaus ajasta? Miten reagoit kun sait tietää olevasi raskaana? Oliko hän suunniteltu? Onko lapsen isä mitenkään kuvioissa? :) ja olet kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin kyllä tehdä sellaisen :). Olihan se hämmentävää, mutta todella iloinen asia. En uskonut sen tapahtuvan niin nopeasti. Jamien isän kanssa ajattelimme antaa lapselle mahdollisuuden, joten se oli toivottu raskaus :). Hän ei valitettavasti ole mitenkään meidän elämässä matkassa. Ja kiitoksia! :)

      Poista